Şumudică: Budescu e regele fotbalului la noi în ţară

Data actualizării: Data publicării:
constantin budescu foto astra

Astra Giurgiu a încheiat sezonul regulat cu un succes convingător în faţa celor de la FC Botoşani, scor 3-0, iar Constantin Budescu s-a aflat din nou pe lista marcatorilor. „Decarul” campioanei a deschis scorul din lovitură liberă, confirmând forma foarte bună pe care o traversează.

budescu

Începe un nou campionat, trebuie sa ne gândim la următoarele zece meciuri. Cine arată mai bine în play-off poate câştiga titlul, eu zic că vom termina pe podium. Budescu e regele fotbalului la noi în ţară. Nu aţi văzut ce face cu mingea? E număr 10 adevărat, cel mai bun, nu mai poate zice nimeni că nu se pregăteşte. Mă felicit că formăm un grup frumos, este datorită lor. Dacă voi câştiga campionatul, îmi iau o vacanţă mai lungă, să stau cu soţia şi copiii”, a spus Şumudică la Digi Sport.

Prestaţiile excelente ale lui Budescu nu au trecut neobservate, iar Christoph Daum l-a inclus în lotul naţionalei pentru meciul cu Danemarca, din preliminariile Cupei Mondiale 2018. Marius Şumudică merge mai departe şi spune despre elevul său că este cel mai bun număr 10 din fotbalul intern.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri