S-au încheiat audierile de la TAS. Verdictul va fi comunicat joi

Data actualizării: Data publicării:
perju lausanne

Jucătorii lui Hagi nu au nicio emoţie înaintea verdictului de astăzi de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv. Viitorul va afla deciza chiar la Lausanne, acolo unde va disputa un amical de lux cu Olympique Marseille.

UPDATE 14:00 S-au încheiat audierile de la Tribunalul pentru Arbitraj Sportiv în cazul Viitorul - FCSB. Părțile implicate au fost anunțate de reprezentanții TAS că verdictul va fi comunicat de instanța elvețiană în cursul zilei de joi, 13 iulie, anunță Digisport.

Miza este urişă atât pentru echipa lui Hagi, cât şi pentru FCSB. Câştigătoarea titlului va intra pe ruta campioanelor în preliminariile UEFA Champions League.

„Ce verdict să mai dea, toată România știe că suntem campioni, nu știu ce să mai facă”, spune Romario Benzar de la „Viitorul”.

Nici Dragoș Nedelcu nu are emoții. „Eu știu că am câștigat campionatul și restul nu mă interesează”, a declarat jucătorul de la Viitorul.

Judecătorii de la TAS s-au obişnuit cu cazurile din România - cel mai recent datează din primăvară, când ACS Poli Timişoara a încercat în zadar să scape de o sancţiune de 14 puncte.

De-a lungul timpului, TAS a avut de judecat multe cazuri dificile din fotbalul românesc, de la depunctarea Timișoarei la licența pentru Vaslui sau retrogradarea Rapidului și menținerea Chiajnei în prima divizie, participarea lui Dinamo în cupele europene. Judecătorii au avut de fiecare dată o misiune extrem de complicată și nu de puține ori au decis ierarhia Ligii I. De altfel, România e țara cu cele mai multe cazuri de răsunet la Lausanne, transmite corespondentul Digi Sport, Sebastian Perju.

Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne are sediul într-un castel din Ţara Cantoanelor. Château de Béthusy adăposteşte instituţia fondată în urmă cu 33 de ani.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri