Tricolorii au ajuns în Kazahstan: Ne aşteaptă un meci foarte greu

Data actualizării: Data publicării:
FOTBAL:ROMANIA-UNGARIA,PRELIMINARIIL C.E 2016 (11.10.2014)
Suporterii romani in tribuna alaturi de steaguri tricolore

Tricolorii au plecat de la Erevan direct la Astana, acolo unde au dat de temperatură de îngheţ. Vremea şi terenul sintetic sunt principalele motive de îngrijorare înaintea meciului de marţi cu gazdele din Kazahstan.

Tricolorii au ajuns cu bine la Astana, unde au dat de primele temperaturi negative din această toamnă - minus 1 grad era pe aeroport când a aterizat delegaţia României. Vremea nu se va schimba până la meciul de marţi, când este anunţată lapoviţă.

Christoph Daum, selecţioner România: „Ne-am antrenat o dată pe sintetic, de aceea şi am mers direct în Kazahstan să ne antrenăm, să ne obişnuim, dar marţi, la joc, Kazahstan e obişnuită cu terenul. Am vorbit cu selecţionerul Poloniei, Adam Nawałka, şi a fost mulţumit că a plecat de acolo cu un punct.”

Nicuşor Stanci: „Chiar dacă Kazahstan a pierdut categoric cu Muntenegru, pe noi ne va aştepta un meci foarte greu acolo”.

Tricolorii au efectuat primul antrenament în Kazahstan pe un teren sintetic, în apropierea stadionului pe care se va disputa meciul de marţi.

Stadionul Astana Arena are o capacitate de 30.000 de locuri, gazon sintetic şi acoperiş retractabil. Inaugurat în 2009, stadionul a costat 185 de milioane de dolari. Kazahstan - România se va juca marţi, de la ora 19.00.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri