Un nou SEZON de LIGA 1 debutează pe canalele DIGI SPORT

Data publicării:
Liga 1 mic 09.07

De vineri, 10 iulie, spectacolul sportiv revine pe canalele de sport din portofoliul RCS & RDS. Toate cele șapte partide din prima etapă a Ligii 1 se văd pe Digi Sport 1. Nou promovata FC Voluntari are meci greu pe teren propriu, vineri, de la 18:30, împotriva celor de la CSMS Iaşi. Prima zi din etapa inaugurală a Ligii 1 mai are programată partida dintre Astra Giurgiu şi Concordia Chiajna, de la 21:00.

Sâmbătă este ziua primului derby din Liga I, sezonul 2015-2016. Steaua joacă împotriva celor de la Petrolul Ploieşti. Meciul este în direct pe Digi Sport 1, de la ora 21:00. Anterior, elevii lui Gheorghe Hagi de la Viitorul Constanţa au meci greu, de la 18:30, împotriva celor de la CFR Cluj. Partida este în direct pe Digi Sport 1.

Duminică, de la 21:00, Dinamo debutează în deplasare împotriva celor de la ASA Târgu Mureş. Digi Sport 1 transmite, de la 18:30, şi partida dintre CSU Craiova şi Botoşani. Luni, de la 21:00, se desfăşoară ultimul meci al etapei, cel dintre nou promovata ACS Poli Timişoara şi Pandurii Târgu Jiu.

Noul sezon al Ligii I debutează cu un nou format, cu 14 echipe.

Tot sezonul va fi disponibil pe canalele Digi Sport, FĂRĂ NICIUN COST SUPLIMENTAR la abonament pentru abonaţii RCS & RDS.  

Faze VIDEO şi cele mai noi informaţii despre Liga 1 pot fi accesate pe www.digisport.ro .

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri