VIDEO. Calificare după 22 de penalty-uri

Data publicării:
viitorul craiova - digisport

Viitorul s-a calificat în sferturile Cupei Ligii, după o partidă foarte echilibrată împotriva Craiovei. S-a ajuns la penalty-uri, iar portarii au decis învingătoarea.

Suspendat, Gică Hagi a urmărit din tribune meciul.

Oltenii au avut prima ocazie, prin Bancu. Replica gazdelor a dat-o Benzar, dar a trimis pe lângă din lovitură liberă. Viitorul a început mai curajos repriza a doua, dar Chiţu nu l-a învins pe Straton. Oaspeţii au dominat finalul reprizei a doua. Ivan a tras bine cu stângul, dar a ratat vinclul porţii. Tot Ivan a irosit cea mai mare ocazie a partidei. A preluat perfect la centrarea lui Dumitraş, dar Albuţ a avut o intervenţie excelentă.

Nici după cele două reprize de prelungiri nu s-a decis formaţia care merge în sferturile competiţiei. Boli a marcat pentru Viitorul, dar golul a fost anulat corect pentru ofsaid.

Şi după prima serie de penalty-uri a fost egalitate, 4 la 4, după ce Casap a ratat la Viitorul, iar Ferfelea la olteni.

La scorul de 8 la 8, Ganea a ratat a doua lovitură la gazde, dar nici Măzărache nu a transformat lovitura pentru olteni. A venit rândul portarilor, iar Băluţă l-a învins pe Straton, însă portarul Craiovei nu a reuşit să înscrie.

În Liga 1, Craiova va juca duminică acasă cu CSMS Iaşi, iar Viitorul va evolua luni împotriva celor de la FC Voluntari.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri