VIDEO CM Brazilia 2014. Uruguay – Anglia: 2-1. Englezii îşi pregătesc bagajele

Data publicării:
suarez

Învinse în meciurile de debut din grupa D a Campionatului Mondial de Fotbal, Anglia şi Uruguay au început cu gândul la revanşă întâlnirea directă.


Rooney a căutat vinclul porţii adverse din lovitură liberă, însă mingea a trecut la mică distanţă de poarta lui Muslera în minutul 10. Sud-americanii au replicat prin Cristian Rodriguez, care a trimis peste poartă din marginea careului în minutul 15.

VIDEO Rezumatul meciului, via FIFA

Cu un sfert de oră înainte de pauză, Rooney a avut cea mai mare ocazie de gol, însă a nimerit bara cu o lovitură de cap din apropierea porţii.

Golgeterul lui Liverpool, Luis Suarez, a deschis scorul în minutul 39, după ce s-a desprins din marcajul lui Jagielka, iar Uruguay a intrat în avantaj la vestiare.

După pauză, Anglia a continuat să se joace cu ocaziile: Rooney l-a luat la ţintă pe Muslera din şase metri în minutul 54.

Fostul jucător al lui CFR Cluj, Alvaro Perreira, le-a dat emoţii coechipierilor după ce a fost lovit involuntar de Sturridge. Staff-ul medical a recomandat schimbarea, însă fundaşul stânga nu s-a lăsat înduplecat şi a rămas în teren.

Cu un sfert de oră înainte de final, Rooney a reuşit golul egalării din centrarea perfectă a lui Glen Johnson în minutul 75. Luiz Suarez nu a fost de acord cu remiza: în minutul 85 l-a învins pe Hart după o greşeală a lui Steven Gerrard. S-a terminat 2-1 pentru Uruguay, iar englezii - învinşi pentru a doua oară la Mondial - au şanse pur teoretice la calificare.

Meciul LIVE TEXT pe Digisport.ro 

ECHIPELE DE START

Uruguay: Muslera - Caceres, Gimenez, Godin, Pereira - Gonzalez, Rios, Lodeiro, Rodriguez - Cavani, Suarez. Antrenor: Oscar Tabarez. 

Anglia: Hart - Glen Johnson, Cahill, Jagielka, Baines - Henderson, Gerrard - Sterling, Rooney, Welbeck - Sturridge. Antrenor: Roy Hodgson.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri