VIDEO CM Brazilia 2014. Varela salvează lusitanii în ultimul moment: SUA – Portugalia: 2-2

Data publicării:
por

Americanii au fost la un pas să elimine portughezii din Campionatul Mondial de Fotbal, după un meci strâns pe stadionul Amazonia din Manaus. În cel de-al cincilea minut al prelungirilor, Portugalia a egalat prin Varela şi scorul s-a echilibrat la 2-2.

 

Portugalia a deschis scorul în minutul 5, când Nani a profitat de o mare eroare a lui Cameron şi a trimis sub bara lui Howard de la 7 metri lateral dreapta, în condițiile în care goalkeeper-ul lui Everton se pregătise pentru un şut pe colțul lung.

Egalarea a venit în minutul 64, când Jermaine Jones a trimis plasat de la 18 metri pe colțul lung, iar Beto nu a putut interveni.

Dempsey a mărit scorul pentru SUA în minutul 81. Scos din ofsaid de Bruno Alves, a marcat cu pieptul în poarta lui Beto.

Portugalia se salvează de la eliminare în ultimul moment – minutul 90+5 -, după ce Cristiano Ronaldo a centrat perfect la întâlnire pentru Varela, iar acesta a înscris cu capul:

Meciul SUA – Portugalia a fost transmis LIVE TEXT pe DigiSport.ro

ECHIPELE DE START

Portugalia: Beto - Joao Pereira, Ricardo Costa, Bruno Alves, Andre Almeida - Veloso, Moutinho, Meireles - Nani, Cr. Ronaldo - Postiga. Selecționer: Paulo Bento.

SUA: Howard - Johnson, Besler, Cameron, Beasley - Beckerman, J. Jones - Bradley, Zusi, Bedoya - Dempsey. Selecționer: Jurgen Klinsmann.

VIDEO via FIFA.com

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri