VIDEO. EUROPA LEAGUE. AALBORG - STEAUA 1-0, scor final. ASTRA - DINAMO ZAGREB 1-0

Data publicării:
steaua-vs-aalborg-2

Astra a obținut, cu Dinamo Zagreb, prima victorie în grupa D din Europa League. Bukari a avut două ratări incredibile, dar s-a revanșat și a înscris golul victoriei.

ACTUALIZARE 23.23. ASTRA - DINAMO ZAGREB 1-0. Bukari a înscris în minutul 50. 

ACTUALIZARE 21.53. FINALUL PARTIDEI. Steaua pleacă învinsă din Danemarca.

ACTUALIZARE 21.36. GOL AALBORG. Enevoldsen a deschis scorul, în minutul 73, printr-un șut din centrul careului, după o preluare de efect. Papp a alunecat, iar apoi vârful danezilor a trimis pe lângă Arlauskis, potrivit digisport.ro.

În grupa J, Aalborg e pe locul 2, cu 9 puncte, iar Steaua ocupă poziţia a 3-a cu 7 puncte. În ultima etapă, Steaua va primi vizita lui Dinamo Kiev şi are nevoie de o victorie. În acelaşi timp, Aalborg nu trebuie să ia mai mult de un punct pe terenul lui Rio Ave.  


După ce în prima manşă campionii României i-au învins categoric pe danezi, cu 6-0, jucătorii roş-albaştri merg la sigur cu o victorie şi în partida din această seară. Meciul este comentat de George Dobre şi Bogdan Socol.

Canalele Digi Sport sunt alături de echipele româneşti din Europa League astfel că, de la ora 22.00, pe Digi Sport 1, este în direct, de la Giurgiu, partida dintre Astra şi Dinamo Zagreb. Partida este comentată de Ionuţ Angheluţă şi Dragoş Caretaş.

De la 22.00, pe Digi Sport 2, se joacă partida dintre Dinamo Kiev şi Rio Ave, iar de la 20.00, pe Digi Sport 3, este transmisă partida dintre Wolfsburg şi Everton.

Meciurile echipelor româneşti din Europa League vor fi comentate, în studioul emisiunii Euro Fotbal” de Vali Moraru şi invitaţii lui, Ilie Dumitrescu şi Gabi Balint.

Finalul de săptămână este dedicat meciurilor din Ligue 1, Primera Division şi Serie A. Vineri, de la 21.30, Digi Sport 1 difuzează partida dintre Marseille şi Nantes; sâmbătă, pe Digi Sport 1, de la ora 21.00, Real Madrid joacă în deplasare la Malaga, iar de la 21.45, pe Digi Sport 2, italienii de la Chievo joacă împotriva celor de la Lazio.

Duminică, de la 22.00, în direct la Digi Sport 1 se joacă Valencia-Barcelona iar de la 21.45, pe Digi Sport 2, partida din Serie A dintre AS Roma şi Internationale Milano.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri