VIDEO | Hagi are un nou superatacant. 3 goluri și un assist într-o repriză

Data publicării:
morar

Elevii lui Gică Hagi au intrat extrem de motivați pe teren, după muștruluiala pe care au primit-o de la ”Rege” ca urmare a eșecului cu Astra, 0-1, din etapa precedentă. Viitorul a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 5-0 (4-0), echipa Poli Timişoara, într-un meci din etapa a XXV-a a Ligii I, în care Vlad Morar a reuşit un hattrick şi o pasă decisivă.

Folosit pentru a doua oară în acest an ca vârf împins, Vlad Morar (23 de ani) nu l-a dezamăgit pe Hagi. Atacantul s-a mișcat foarte bine în prima parte a partidei, perioadă în care a marcat un hat-trick (primele goluri în tricoul Viitorului), dar și-a trecut un cont și un assist. Asta în timp ce „vedetele” Florinel Coman și Gabi Iancu au rămas pe bancă, scrie digisport.ro.

Vlad Morar, a fost lăudat de Gică Hagi. Regele” consideră că acesta nu a fost exploatat cum trebuie”. Până acum, Morar nu a fost exploatat cum trebuie. Are calități foarte bune. E atacant bun, vede poarta. O să-l vedem și la meciurile mari din play-off”, a mai spus Gică Hagi.

Atacantul a înscris în minutele 11, 22 şi 30. Celelalte două goluri au fost marcate de Chiţu '34 şi Coman '54.

1-0: Morar a deschis scorul cu un şut din 5 metri.
2-0: Acelaşi Morar a trimis mingea în plasă din zece metri, după o pasă de la Ganea.
3-0: Morar a marcat al treilea gol, din patru metri.
4-0: Chiţu a înscris dintr-o pasă de la Morar.
5-0: Coman a stabilit scorul final cu un şut de la 15 metri.

În minutul 90, Andrei Artean de la Poli Timişoara a fost eliminat, el primind al doilea cartonaş galben.

FC Viitorul: Rîmniceanu - Benzar, Hodorogea, Boli, Ganea - Roşu (Iancu '58), Nedelcu, Purece - Chiţu (Casap '71), Morar (Coman '46), Vână. Antrenor: Gheorghe Hagi.

Poli Timişoara: Straton - Străuţ, Bocşan, Şeroni, Neagu (Scutaru '40) - Artean, Soljic - Popovici, Croitoru (Bîrnoi '83), Fucek - Drăghici (Poparadu '66). Antrenor: Ionuţ Popa.

Cartonaşe galbene: Ganea '74 / Artean '70, '90
Cartonaş roşu: Artean '90

Meciul a fost arbitrat de o brigadă formată din Marius Avram (central), Andrei Constantinescu, Vlad Bârleanu (asistenţi) şi Ionuţ Coza (rezervă).

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri