VIDEO | Liga 1: Un antrenor și-a lovit jucătorul, apoi a negat gestul

Data publicării:
icon fotbal

Antrenorul echipei FC Botoşani, Leo Grozavu, l-a lovit pe jucătorul Cătălin Golofca după ce l-a schimbat, în minutul 83 al meciului de la Giurgiu, cu Astra, din ultima etapă a sezonului regulat al Ligii I.

fotbal2

Potrivit reluărilor prezentate de Digi Sport, Golofca, aşezat pe banca de rezerve, a fost lovit în bărbie de tehnicianul oaspeţilor.

VEDEȚI AICI MOMENTUL

Golofca nu a fost titular, el a intrat în minutul 32, după accidentarea lui Roman. În minutul 83, Cătălin Golofca a părăsit terenul, înlocuit de Herghelegiu.

M-am supărat, pentru că știa foarte bine ce are de făcut. Din păcate, nu a făcut nici măcar efortul pe care mi-aș fi dorit să-l facă pe teren. Am considerat că trebuie să vină un jucător care măcar ca efort poate să susțină ceva. Și-a aruncat tricoul și nu pot fi de acord ca un jucător schimbat să-și arunce tricoul. Orice tricou, indiferent al cărei echipe este, nu cred că merită aruncat. M-a deranjat, dar astea sunt treburile noastre. Vom vedea. Un jucător care vrea să joace la echipă nu trebuie să aibă comportamentul acesta”,  a declarat Leo Grozavu, la flash-interview.

L-am lovit de l-am zăpăcit... Asta e cel mai important după un meci câștigat cu 3-0 de Astra contra Botoșaniului? Nu l-am lovit, pățea ceva dacă îl loveam. Am avut o ieșire mai necontrolată, dar nu l-am lovit. L-am schimbat pentru că nu știa pe unde e în teren. Mi s-a părut deplasată ieșirea lui. Când am văzut că își aruncă și tricoul după schimbare, nu poți sta impasibil. Teixeira, la 36 de ani, nu are astfel de reacții”, a afirmat Leo Grozavu, la conferința de presă.

Echipa Astra Giurgiu a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, formaţia FC Botoşani, în ultima etapă a sezonului regulat din Liga I.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri