VIDEO. Lupta strânsă pentru titlu, în campionatul Spaniei

Data publicării:
GettyImages-502932332

Barcelona a mai făcut un pas spre titlu, după ce s-a impus clar în faţa echipei lui Gâlcă, Espanyol. Messi a deschis scorul în prima repriză şi tot el i-a pasat decisiv lui Suarez la reuşita de 2 la 0. Uruguayanul şi-a trecut în cont dubla, iar Rafinha şi Neymar au punctat şi ei. S-a terminat 5 la 0 pentru Barca, care în ultima etapă joacă în deplasare cu Granada.

Realul a avut meci greu cu Valencia. Ronaldo a deschis scorul, iar Benzema a marcat pentru 2 la 0, chiar înainte de pauză. Rodrigo a micşorat diferenţa, însă Ronaldo a găsit imediat golul de 3 la 1. Gomez a reaprins speranţele liliecilor. Valencia a rămas însă în 10 jucători din minutul 85, după ce Rodrigo a luat roşu direct pentru un henţ stupid. S-a terminat 3 la 2 pentru Real, care se menţine la un punct în spatele Barcelonei, iar în ultima etapă va juca în deplasare cu Deportivo La Coruna.

Atletico Madrid a ieşit din lupta la titlu, după ce a pierdut în faţa ultimei clasate, Levante. Fernando Torres a deschis scorul, dar Atletico a fost egalată după reuşita lui Cassedeus. Levante a dat lovitura la una dintre ultimele faze: Giuseppe Rossi a marcat pentru 2 la 1. Atletico a rămas la trei puncte în spatele Barcelonei şi nu mai poate emite pretenţii la primul loc.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri