Sari la conținut
News Alert

VIDEO. Steaua nu reușește să marcheze

Stanciu şi Iancu au avut primele ocazii la poarta lui Pecanha. Lupii galbeni au avut însă cea mai mare ocazie a primei reprize. Nepomuceno a trimis însă în bară de la opt metri.

După pauză, tot Petrolul a fost prima aproape de gol: Porret a trimis însă în braţele lui Cojocaru. Şi steliştii au avut o bară: lovitura de cap a lui Papp a trimis mingea în transversală. Petrolul a fost aproape de gol în ultimul minut de joc. Rusu a ratat însă în situaţie de unu la unu cu portarul, iar Nepomuceno a trimis alături la ultima mare ocazie a meciului.

Nu putem să nu fim mulțumiți când luăm un punct de la Steaua. Cred că echipa a meritat acest punct, am luptat pentru acest punct”, a declarat Tibor Selymeş, antrenorul Petrolului.

Cred că am făcut un joc bun, chiar dacă nu pe toată durata partidei, însă ne-a lipsit acel ceva, acel plus, de foarte multe ori am avut o circulație bună a balonului, dar din păcate ne lipsește acel pas în ultimii 30 de metri”, a declarat antrenorul FC Steaua, Mirel Rădoi.

În etapa a doua a Ligii 1, Petrolul va juca pe teren propriu cu FC Voluntari, iar Steaua va întâlni Pandurii la Târgu Jiu.