Zece suporteri ai UTA Bătrâna Doamnă, la Poliţie după ce au încercat să se bată cu fanii Poli Timişoara

Data actualizării: Data publicării:
bataia uta cjsport
Foto: cjsport.ro

Zece suporteri ai echipei de fotbal UTA Bătrâna Doamnă Arad au fost ridicaţi de forţele de ordine şi duşi la Poliţie, la audieri, după ce au încercat să facă scandal şi să se ia la bătaie cu susţinători ai ASU Politehnica Timişoara, înaintea meciului dintre cele două echipe din Liga a II-a.

bataia uta cjsport
Foto: cjsport.ro

Aproximativ o mie de suporteri ai UTA Bătrâna Doamnă au venit, duminică după-amiază, la Timişoara, pentru a participa la meciul echipei lor favorite cu ASU Politehnica Timişoara, din Liga a II-a, potrivit News.ro.

Suporterii arădeni au fost aşteptaţi în Gara de Nord din Timişoara de forţe de ordine, care i-au însoţit până la Stadionul ”Dan Păltinişanu”, unde are loc partida de fotbal.În drum spre stadion, în apropierea bulevardului Liviu Rebreanu, un grup de aproximativ 300 de suporteri ai ASU Politehnica Timişoara a aşteptat coloana susţinătorilor arădeni. Jandarmii au izolat grupul timişorenilor şi le-au cerut să meargă spre stadion, iar câţiva tineri s-au opus, fiind necesară intervenţia jandarmilor.

Ulterior, forţele de ordine au intervenit şi lângă stadionul din Timişoara, unde un grup de arădeni s-a îndreptat spre fanii timişoreni şi au vrut să se ia la bătaie, jandarmii pulverizând gaze lacrimogene.

Aproximativ zece tineri arădeni au fost ridicaţi de către forţele de ordine şi au fost duşi la audieri, la sediul Poliţiei.

Meciul de fotbal dintre ASU Politehnica Timişoara şi UTA Bătrâna Doamnă Arad se joacă, la ora transmiterii acestei, pe Stadionul ”Dan Păltinişanu” din Timişoara. În cazul în care echipa din Arad reuşeşte să învingă echipa din Timişoara are şanse de promovare în prima Ligă de fotbal.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri