Gabriela Szabo despre Monica Iagăr: Ruşinea sportului românesc

Data actualizării: Data publicării:
szabo

Fosta campioană olimpică Gabriela Szabo a criticat dur numirea Monicăi Iagăr la conducerea interimară a Clubului Sportiv Dinamo, afirmând într-o postare pe Facebook că fosta atletă, specialistă în săritura în înălţime, este ruşinea sportului românesc, din cauza problemelor de dopaj şi comportament ale ei, scrie News.ro.

szabo

„Ruşinea Sportului Românesc! Fostă sportivă cu probleme de dopaj şi comportament numită de Ministerul de Interne să conducă clubul Dinamo! Doamne ce am fost odată în sport şi ce am ajuns! Sistemul nostru este bolnav! Nu cred că se va vindeca”, este mesajul postta de Gabriela Szabo.

Fosta atletă Monica Iagăr a fost numită de Ministrul de Interne, Dragoş Tudorache, preşedinte interimar al Clubului Sportiv Dinamo Bucureşti.

Iagăr va ocupa această funcţie pe o perioadă de maximum şase luni. Ea îl înlocuieşte pe George Cosac, al cărui mandat la conducerea CS Dinamo s-a încheiat. Fostul tenismen preluase conducerea clubului după ce Elisabeta Lipă a devenit, în noiembrie 2015, ministru al Tineretului şi Sportului.

În vârstă de 43 de ani, Iagăr a câştigat ca sportivă titlul european la săritura în înălţime în 1998, atât în sală, cât şi în aer liber.

Monica Iagăr a fost suspendată şase luni, în 1996, pentru dopaj.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri