Gâlcă a fost demis din cauza lui Olăroiu

Data actualizării: Data publicării:
olaroiu galca

Tehnicianul Constantin Gâlcă a fost demis din funcţia de antrenor principal al echipei Al Taawon din Arabia Saudită, a anunţat, luni, pagina de Twitter a publicaţiei Ahdaaf.

olaroiu galca

Anunţul a fost confirmat de pagina de Twitter a clubului Al Taawon.

Potrivit presei saudite, despărţirea s-ar fi făcut cu acordul părţilor, iar portughezul Jose Gomes ar urma să-i succeadă în funcţie românului.

Gâlcă se afla în funcţie din 16 octombrie 2016, iar în această iarnă îl transferase la gruparea saudită pe mijlocaşul Lucian Sânmărtean.

Al Taawon ocupă locul cinci în campionat, cu 27 de puncte în 21 de meciuri (din 26 de etape), la 17 puncte de ocupanta locului 4, Al Ittihad şi la 26 de puncte de liderul Al Hilal. În Liga Camponilor Asiei, Al Taawon se află pe poziţia a treia în Grupa A, cu patru puncte în trei partide.

În ultima partidă, Al Taawon a remizat, în deplasare, scor 0-0, cu Al Ahli, echipa antrenată de Cosmin Olăroiu, în Liga Campionilor Asiei, rezultat care i-a nemulțumit pe șefii lui Gâlcă.

Următorul meci pentru Al Taawon va avea loc la 30 martie, în deplasare, cu Al Ittifaq, în sferturile de finală ale Cupei Campionilor Arabiei Saudite.

La echipa de unde a fost concediat Gâlcă evoluează și fostul jucător al Stelei, Lucian Sânmărtean. Jucătorul a semnat cu saudiţii la 13 ianuarie 2017 un contract valabil timp de şase luni. Conducerea saudiților este încântată de evoluțiile fostului internațional român și vrea să-i prelungească contractul.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri