"Kerber, Halep şi Muguruza au eşuat"

Data actualizării: Data publicării:
simona halep bun saluta

Antrenorul Serenei Williams, Patrick Mouratoglou, consideră că jucătoare precum Angelique Kerber, Simona Halep sau Garbine Muguruza au eşuat în încercarea de a domina topul mondial, după ce eleva sa a anunţat că este însărcinată, transmite News.ro.

Într-un interviu pentru site-ul italian tenniscircus.com, preluat de News.ro, Patrick Mouratoglu crede că lupta de la Wimbledon va fi una deschisă pe tabloul feminin, dar le consideră printre favorite pe Karolina Pliskova, Petra Kvitova şi Venus Williams.

"Cred că aceasta este o perioadă specială, pentru că marile campioane au avut probleme şi nu au fost prezente în competiţie. Serena e însărcinată, Kvitova a fost atacată, Azarenka a născut, Şarapova a fost suspendată pentru dopaj. În acest timp nimeni nu a demonstrat cu adevărat că merită să fie lider mondial. Acesta este adevărul: Kerber, Halep şi Muguruza au eşuat în tentativa de a deveni noile lidere în tenisul mondial", a afirmat Mouratoglu.

El a mai spus că, deşi însărcinată, Serena încă joacă tenis în mod regulat şi nu are niciun gând să se retragă după ce va naşte.

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, va evolua, luni, în jurul orei 16.00, în primul tur la Wimbledon, împotriva sportivei Marina Erakovic din Noua Zeelandă, locul 129 WTA, venită din calificări, în al doilea meci de pe terenul doi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri