FOTO, Handbal | Momente de spaimă în finalul meciului, după golul victoriei

Data actualizării: Data publicării:
gol.jpg

România a încheiat pe locul cinci la Campionatul European de handbal feminin, din Suedia, după ce a câștigat cu 23-22 în fața Germaniei. Golul victoriei echipei lui Ambros Martin a venit în ultimele secunde de joc, atunci când Cristina Zamfir a înscris pe contraatac, scrie digisport.ro.

accidentare1
accidentare1

„Tricolorele” nu s-au putut bucura imediat după acest gol, întrucât chiar marcatoarea ultimului gol s-a lovit de bara porții, imediat după ce a aruncat mingea pe lângă portărița Clara Woltering. Mai mult, în cădere, până la impactul cu bara porții, Cristina Zamfir a lovit-o cu piciorul în cap și pe Woltering.

Au urmat câteva momente în care jucătoarele aflate pe teren s-au speriat, întrucât Zamfir și Woltering au rămas prăbușite pe suprafața de joc.

În cele din urmă, după câteva minute, Cristina Zamfir s-a ridicat, în ciuda durerilor, și a ieșit de pe teren pe propriile picioare.

Mai multe probleme a avut portărița Germaniei, care a mai rămas pentru câteva secunde întinsă pe teren. Până la urmă, și Clara Woltering a reușit să se ridice și, ajutată de cei din echipa medicală, a putut părăsi suprafața de joc fără a avea nevoie de targă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri