HANDBAL FEMININ | Tricolorele au încheiat pe locul I grupa preolimpică şi merg la Rio

Data actualizării: Data publicării:
handbal fete pt rio

 

ACTUALIZARE 20:00 - Final de meci. România - Muntenegru 23-23. Deși au condus aproape tot meciul, tricolorele au fost egalate pe final. România termină grupa preolimpică pe locul întâi, grație golaverajului. Succes la Rio!


A ieșit așa cum și-a dorit Cristina Neagu. România și Muntenegru au lăsat Danemarca acasă și merg împreună la Jocurile Olimpice de la Rio. Acum, duelul tricolorelor cu muntenegrencele e doar unul de orgoliu.

Fetele lui Tomas Ryde au început să se învețe cu rolul de sperietoare pentru adversare, iar acest lucru le obligă la a treia victorie consecutivă în turneul preolimpic.

„O să dăm totul pe teren, o să fim o echipă unită și ne gândim numai la victorie”, a spus Aneta Udriștoiu, de la Dunărea Brăila. De aceeași părere este și Patricia Vizitiu: „Avem un parcurs foarte bun și ne dorim să terminăm turneul cu o victorie”.

Pentru Cristina Neagu, partida e una specială, pentru că va juca împotriva colegelor de la Buducnost, echipă la care a ajuns acum trei ani și cu care a câștigat Champions League sezonul trecut.

„M-am gândit la asta, dar nu prea mult. O să fie mai greu pentru mine, un meci special pentru că majoritatea jucătoarelor sunt de la Buducnost. Mă cunosc foarte bine, și eu pe ele, așa că nu va fi ușor. Cel mai important este să ieșim sănătoase duminică de pe teren și să facem un meci frumos”, a spus Neagu.

Duminică, România întâlnește Muntenegru în ultima etapă, de la ora 18:30, în direct şi în exclusivitate la Digi Sport 1.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri