Victorie superbă pentru CSM București în meciul cu Ferencvaros

Data actualizării: Data publicării:
csm bucuresti handbal fete

Vineri, de la ora 20:00, în direct la Digi Sport 1, CSM București a jucat prima manșă cu Ferencvaros din sferturile Ligii Campionilor, scrie digisport.ro.

csm bucuresti handbal fete

CSM București a câştigat la cinci goluri turul cu Ferencvaros, după un final entuziasmant. Campioana Europei, CSM Bucureşti, a fost de neoprit în prima manşă din sferturile Ligii Campionilor. "Tigroaicele" au câştigat cu 30-25 în faţa lui Ferencvaros, după ce au forţat şi au marcat ultimele trei goluri ale partidei de la Sala Polivalentă, scrie digisport.ro.

CSM București este astfel aproape de o a doua calificare consecutivă în Final Four-ul celei mai tari competiții inter-cluburi, după ce anul trecut, la prima participare, a câștigat trofeul.

Veteranele lotului celor de la CSM, portarul Paula Ungureanu centrul Aurelia Brădeanu (ambele în vârstă de 37 de ani) au fost două dintre principalele actrițe ale succesului de vineri și au experiența necesară pentru a aborda cu luciditate returul de sâmbăta viitoare (15 aprilie, ora 17:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1).

Ambele anticipează un meci extrem de greu la Budapesta, dar Brădeanu și-a amintit că anul trecut CSM a câștigat returul chiar în capitala Ungariei, în fața lui Gyor.

Ambele anticipează un meci extrem de greu la Budapesta, dar Brădeanu și-a amintit că anul trecut CSM a câștigat returul chiar în capitala Ungariei, în fața lui Gyor.
 
O să ne aştepte un meci foarte greu în Ungaria. Nu ne vom gândi la această diferenţă de scor, pentru că în handbal te poţi aştepta la orice. Răsuflăm mai uşurate, e adevărat, dar suntem conştiente de cât de dificil va fi returul. Ferencvaros are un public foarte numeros şi gălăgios. Dar suntem obişnuite, am jucat finala Ligii la Budapesta şi noi i-am auzit atunci doar pe românii noştri", a declarat Aurelia Brădeanu, citată de digisport.ro.

LIVE TEXT, AICI

LIVE VIDEO, AICI, EXCLUSIV pentru abonații RCS & RDS

Suedezul Per Johansson debutează pe banca formației care a cucerit trofeul anul trecut, într-un meci care se va disputa cu o Sală Polivalentă arhiplină, toate biletele fiind de mult timp epuizate.

CSM București se bazează în special pe Isabelle Gullden, golgheterul echipei, cu 66 de reușite. De cealaltă parte, Ferencvaros are un antrenor experimentat: Elek Gabor conduce echipa de 9 ani.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri