VIDEO | Bătaie la meciul de handbal Steaua - Dinamo

Data actualizării: Data publicării:
bataie

Primul derby dintre Steaua și Dinamo la care galeriile celor doi granzi bucureșteni au avut acces după zece ani a fost unul marcat de incidente. Violențele între suporterii dinamovişti şi cei stelişti au avut loc, miercuri seară, la Sala Polivalentă, înainte de începerea meciului de handbal masculin dintre Dinamo şi Steaua transmis de Digi Sport, contând pentru etapa a XIII-a a Ligii Naţionale.

bataie

VEDEȚI AICI INCIDENTELE

Purtătorul de cuvânt al Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti, căpitanul Georgian Enache, a declarat că în incidente au fost implicaţi două sute de suporteri dinamovişti şi două-trei sute de fani stelişti.

„Înainte de începerea partidei, suporterii dinamovişti aflaţi în interiorul sălii au părăsit zona destinată lor şi au încercat să intre în conflict cu suporterii stelişti. Firma de pază fiind depăşită de situaţia creată, jandarmii au intervenit şi au acţionat punctual pentru a preveni escaladarea unor conflicte. Au fost implicaţi în jur de două sute de suporteri dinamovişti şi două-trei sute de suporteri stelişti. Nu au apucat să intre în contact unii cu ceilalţi, nu au ajuns să se bată. În timpul intervenţiei, în sală a fost folosit un spray cu substanţe iritant-lacrimogene, pentru despărţirea grupurilor”, a declarat Enache.

„Facem apel la calm. Partida nu a început, iar prin comportamentul dumneavoastră puneți în pericol desfășurarea derby-ului dintre Steaua și Dinamo. Vă rugăm frumos să vă ocupați locurile și să așteptați începerea acestui spectacol cum se cuvine, a fost apelul la calm transmis de către crainicul din Sala Polivalentă în timp ce suporterii dinamoviști încercau să-i atace pe steliști, scrie digisport.ro.

Campioana României la handbal masculin, Dinamo Bucureşti, a câştigat derbiul cu Steaua Bucureşti, scor 22-19 (11-9).

Confruntarea veşnicelor rivale din sportul românesc, cele care au 41 de titluri naţionale împreună (Steaua - 28, Dinamo - 13), a avut loc în Sala Polivalentă, în prezenţa a peste 2.500 de fani.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri