Novak Djokovic, prima declarație și apariție după decizia instanței de a-l lăsa să intre în Australia „Vreau să rămân”

Data actualizării: Data publicării:
novak djokovic
Foto: Novak Djokovic/ Twitter

„Sunt mulțumit și recunoscător că judecătorul a anulat decizia de a mi se suspenda viza. În ciuda a tot ceea ce s-a întâmplat, vreau să rămân și să încerc să concurez la Australian Open”, a scris Novak Djokovic, pe Twitter, primul său mesaj după ce a ieșit din hotelul unde fusese obligat să stea în carantină, ca urmare a deciziei instanței din Australia de a-l lăsa să intre în țară. Acesta s-a antrenat pentru prima dată de la sosirea în Melbourne.

„Sunt mulțumit și recunoscător că judecătorul a anulat decizia de a mi se suspenda viza. În ciuda a tot ceea ce s-a întâmplat, vreau să rămân și să încerc să concurez la Australian Open.

Rămân concentrat pe acest lucru. Am zburat aici pentru a juca la unul dintre cele mai importante evenimente pe care îl ținem în fața fanilor incredibili”, arată un mesaj scris, luni, pe Twitter de Novak Djokovic, însoțit de o imagine de pe un teren de tenis.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Și fratele său, Djordje, a confirmat în cadrul unei conferințe de presă că campionul de la Australian Open s-a antrenat astăzi.

El a mai spus că Djokovic „susține libertatea de a alege”, o aparentă referință la decizia vedetei sportive de a nu se vaccina.

Mama lui Djokovic, Dijana, susține că fiul ei a fost „supus la hărțuire” și „tortură” iar tatăl său, Srdjan, a spus că „drepturile omului i-au fost luate”.

„Aceasta este cea mai mare victorie din cariera sa, mai mare decât orice Grand Slam”, a spus aceasta.

„S-a luptat împotriva sistemului și a guvernului pentru că are dreptul să fie acolo”, a mai spus ea.

„Aceasta este cea mai mare victorie din cariera sa, mai mare decât orice Grand Slam”, a spus aceasta.

„S-a luptat împotriva sistemului și a guvernului pentru că are dreptul să fie acolo”, a mai spus femeia, care a reclamat faptul că au fost momente când nu știa ce se petrece și nu putea lua legătura cu fiul ei.

Familia a refuzat să răspundă la întrebările despre apariția lui Djokovic la evenimente publice din interior în zilele după ce a fost testat pozitiv și au încheiat conferința de presă cântând un cântec patriotic.

Au existat zvonuri că vedeta tenisului va apărea prin sistem videoconferință însă acesta s-a afișat în schimb pe un teren de tenis la Australian Open.

Editor : Alexandru Costea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri