Numărul 1 mondial e „out” de la China Open. Garbine Muguruza s-a retras, după o accidentare la picior

Data actualizării: Data publicării:
halep muguruza

Jucătoarea spaniolă de tenis Garbine Muguruza, locul 1 WTA, s-a retras de la turneul Premier Mandatory China Open, în al doilea set disputat contra cehoaicei Barbora Strycova. În aceste condiții, se conturează din nou un scenariu posibil, prin care Simona Halep ar putea urca pe primul loc în topul WTA, înainte de finele anului: Simona are șanse să devină numărul 1 mondial doar dacă va ajunge în finala de la Beijing, iar turneul nu va fi câștigat de Elina Svitolina.

Muguruza s-a accidentat la un coapsa stângă la turneul de la Tokyo și nu a reușit să se recupereze, mai ales că a continuat să joace la Wuhan și la China Open. În primul set contra Barborei Strycova, Muguruza a reușit să câștige un singur game, vizibil deranjată de accidentarea de la piciorul stâng.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În al doilea set, sportiva a decis să se retragă, în condițiile în care era condusă cu 2-0. Ea își va păstra primul loc în clasamentul Race, care contează pentru Turneul Campioanelor, unde a adunat 5.491 puncte, fiind urmată de Karolina Pliskova, cu 5.085 puncte, și Simona Halep, cu 5.025 de puncte.

Simona Halep (25 de ani, locul 2 WTA) joacă astăzi (în jurul orei 15:00) împotriva Magdalenei Rybarikova (Slovacia, 28 de ani, locul 28 WTA), în turul al doilea al turneului WTA Premier Mandatory de la Beijing.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri