(P) 5 operatori de pariuri online licențiați de ONJN și recomandați de PariuriX.com în 2017

Data actualizării: Data publicării:
Digi24 - 5 operatori de pariuri online licențiați de ONJN și recomandați de PariuriX.com în 2017 (2)

Deși avem 14 case de pariuri online licențiate în România, numai despre o parte dintre acestea se poate spune că întrunesc condițiile necesare unei experiențe totale de pariuri online. Deși nu este o regulă, majoritatea operatorilor tradiționali au arătat anumite lipsuri în ceea ce privește oferirea unui serviciu de înaltă calitate.

Digi24 - 5 operatori de pariuri online licențiați de ONJN și recomandați de PariuriX.com în 2017 (2)

Alege operatorii de pariuri online recomandați de specialiștii PariuriX.com și începe drumul spre succes cu dreptul în 2017!

Cea mai mare și mai activă comunitate de pariori din România a testat absolut toate casele de pariuri online care activează în mod legal la noi în țară. Specialiștii PariuriX.com ne-au dezvăluit că pentru a realiza profit la pariuri, cel mai important lucru este să avem conturi la mai multe agenții, pentru a profita de ofertele fiecăreia și totodată de cele mai bune cote pe care le găsim disponibil în momentul în care vrem să plasăm un pariu.

Acestea sunt casele de pariuri online recomandate de specialiștii PariuriX.com la care pariorii din România pot juca 100% cel puțin până în 2026

Deschide cont la Betfair

Betfair reprezintă un hibrid: pe de o parte dispune de cea mai populară platformă de Betting Exchange de pe planetă și pe de altă parte, deține una dintre cele mai promițătoare agenții de pariuri online. Pe lângă faptul că aici poți cumpăra și vinde cote la pariuri individuale, în secțiunea Sportsbook ai parte de o serie de facilități și oferte inedite pentru a-ți realiza bilete cu șanse de câștig cât mai mari.

Deschide cont la Betano

Casa de pariuri online Betano este pe placul multor pariori datorită ofertei sportive extrem de bogate, atât cu privire la numărul evenimentelor incluse, cât și la tipurile de pariuri propuse. Operatorul dispune și de o aplicație pentru iPhone și iPad care permite jucarea pariurilor prin comandă vocală. În plus, simpatizanții acestei agenții apreciază foarte mult și ofertele „Miza înapoi la 0-0”, „Marjă 0% și „Pierdere la Limită?”.

Deschide cont la Sportingbet

Aceasta este una dintre primele case de pariuri online din istoria lumii. Sportingbet operează în peste 200 de țări de pe mapamond și are o istorie bogată în spate. Agenția s-a relansat la sfârșitului anului trecut și propune acum o interfață intuitivă și optimizată, cote net superioare față de cele cu care ne-a obișnuit și o serie oferte semi-permanente care îi țin mereu aproape pe pasionații de adrenalină.

Deschide cont la Netbet

Operatorul de pariuri sportive online al anului 2016, conform premiilor acordate în cadrul galei CEEGC din Budapesta, și-a consolidat deja poziția în piața locală de pariuri. Netbet sponsorizează cea mai titrată echipă din România, FCSB, și unul dintre cei mai apreciați fotbaliști români din istorie, Dan Petrescu. Operatorul dispune de o gamă diversificată de pariuri live, care este bogată în evenimente și opțiuni de pariuri.

Deschide cont la Unibet

Unibet le oferă pariorilor români posibilitatea să-și exprime polivalența prin intermediul celor 4 platforme de joc puse la dispoziție, și anume: pariuri sportive, jocuri de cazinou virtual și live, poker și bingo. Ilie Dumitrescu și Ionel Dănciulescu, foști legendari jucători ai României, publică avancronici și ponturi pe site. Operatorul Britanic se remarcă și prin funcția Action Betting, care facilitează jucarea pariurilor live din minut în minut, prin intermediul piețelor rapide care sunt remunerate instant.

Case de Pariuri Online recomandate de PariuriX.com

PariuriX.com promovează parierea responsabilă. Pariurile pot avea consecințe financiare și pot cauza dependență. Vă rugăm să jucați responsabil!

PariuriX.com - 18+ Site-ul este interzis minorilor – Licență Clasa II prin Decizia ONJN nr. 697/18.04.2016

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri