Replica Simonei Halep pentru fanul care i-a strigat „Rupe-o, tată, rupe-o!”, în timpul meciului

Data actualizării: Data publicării:
2016 US Open - Day 10

Arbitrul croat de scaun Maria Ciciak a fost nevoită să se adreseze în limba română fanilor Simonei Halep la meciul cu Barbora Strycova, care a avut loc, joi, pe arena centrală din Aviva Centre din Toronto. "Mulţumesc", a spus ea după ce din tribune s-a strigat "Rupe-o, tată, rupe-o!", arbitrul încercând să liniştească publicul pentru ca jocul să se reia, relatează News.ro.

După meci, Halep a făcut apel la spectatorii români să dea dovadă de mai mult fair-play.

"Le mulţumesc pentru susţinere, dar cred că ar trebui să se comporte cu un pic mai mult fair-play pentru adversar, pentru că astăzi, în opinia mea, s-au depăşit un pic limitele", a declarat jucătoarea română, potrivit paginii Simona Halep Band.

Halep are parte de o puternică susţinere la turneul din oraşul canadian. Ea este încurajată de numeroşi compatrioţi din tribune şi este asaltată de cereri de autografe. După meciul cu Magdalena Rybarikova, din turul al doilea, Halep a fost ovaţionată de zeci de susţinători la şedinţa de autografe.

Site-ul WTA a scris că jucătoarea română are parte nu numai de susţinearea multor compatrioţi, ci şi de numeroşi canadieni.

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, a învins-o, joi, cu scorul de 6-1, 6-0, pe jucătoarea cehă Barbora Strycova, locul 26 WTA, calificându-se în sferturile de finală ale Rogers Cup. În faza următoare, românca va evolua cu sportiva franceză Caroline Garcia, locul 21 WTA.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri