Spadasina A. M. Popescu: La Rio era greu să ne recunoaştem între noi

Data actualizării: Data publicării:
ana maria popescu

Ana Maria Popescu, campioana olimpică la spadă, a declarat la Digi24 că pe echipamentul purtat în Satul Olimpic nu era menţionat "România", ceea ce făcea dificilă recunoaşterea celorlalţi sportivi din ţară şi a antrenorilor. 

S-a vorbit mult pe seama acestui echipament, se putea mai bine. A fost a patra ediţie la care am participat la JO şi e prima oară când am avut acest sentiment de inferioritate. E trist să nu poţi să mergi drept şi demn prin Satul Olimpic alături de ceilalţi sportivi, să nu scrie România pe tine. Nu ne cunoaştem între noi toţi sportivii. Salutăm când vedem un echipament cu România. Acum a trebuit să fim atenţi să nu cumva să nu ne recunoaştem colegii sau antrenorii.”, a declarat Ana Maria Popescu, campioană olimpică la spadă.

Privind discuţiile legate de măsurile echipamentului, ea a precizat că acesta a fost primit foarte târziu, cu o săptămână înainte de plecarea la Rio.

Campioana olimpică la spadă Ana Maria Popescu a declarat la revenirea în ţară de la Rio, că delegaţia României a beneficiat la JO de echipament de prezentare „de la ajutoare” şi că echipa refugaţilor a fost mai bine îmbrăcată decât formaţia tricoloră.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri