Primele rezultate ale românilor la Jocurile Olimpice de la Rio

Data publicării:
GettyImages-586408612

FOTO: Gulliver/ Getty Images 

La tenis de masă, Daniela Dodean Monteiro s-a calificat în turul al doilea al probei feminine de simplu la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, sâmbătă, după o victorie facilă în fața indienei Mouma Das, cu 4-0 (11-2, 11-7, 11-7, 11-3), în 21 de minute de joc.  

La tenis de câmp, Tecău şi Mergea merg în optimi la Jocurile Olimpice, după o victorie categorică. 

Calificare uşoară pentru cuplul Mergea/Tecău, în turul secund de la Jocurile Olimpice de la Rio. Românii au trecut în manşa inaugurală, la capătul unei partide care a durat o oră şi 10 minute, de cuplul Delbonis/Duran (Argentina), scor 6-3, 6-2, potrivit Digi Sport.

Favoriţi numărul cinci, cei doi sportivi ai noştri şi-au pierdut o singură dată serviciul, la scorul de 2-2, în manşa inaugurală. Au revenit imediat şi au făcut rebreak-ul, iar din acel punct au controlat de o manieră categorică partida.  

Ana Maria Popescu a fost eliminată, sâmbătă, în optimile finală ale probei de spadă individual din cadrul Jocurilor Olimpice de la Rio, fiind învinsă de sportiva Choi Injeong din Coreea de Sud, scor 15-8, potrivit News.ro.

Sportiva Simona Gherman a fost eliminată, sâmbătă, în turul doi al probei de spadă individual din cadrul Jocurilor Olimpice de la Rio, de Lauren Rembi din Franţa.

Gherman, care a jucat direct pe tabloul de 32, a pierdut meciul cu 10-13.

Tot sâmbătă, Simona Pop a fost învinsă în primul tur de Leonora MacKinnon din Canada, cu 15-10.

Judoka Monica Ungureanu a fost eliminată, sâmbătă, în primul tur al categoriei 48 de kilograme de europeană en-titre, Charline van Snick (Belgia), la Jocurile Olimpice de la Rio.

Monica Ungureanu a luat startul în grupa B şi a fost învinsă de Charline van Snick după nici două minute de luptă prin ippon.

România mai este reprezentată la judo de Andreea Chiţu (52 kg), care va intra în concurs duminică, de vicecampioana olimpică din 2012, Corina Căprioriu (57 kg, concurează în 8 august) şi de Daniel Natea (plus 100 kg, în 12 august).

La ultima ediţie a JO, Londra 2012, România a obţinut două medalii, ambele de argint, prin Alina Dumitru (48 kg) şi Corina Căprioriu (57 kg).

Toate rezultatele de la Jocurile Olimpice 2016 pot fi vizionate în timp real aici.

CITIȚI ȘI:

PROGRAMUL COMPLET AL SPORTIVILOR ROMÂNI LA JOCURILE OLIMPICE 2016

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri