Rezultatele sportivilor români în ziua a 11-a a Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro

Data actualizării: Data publicării:
Wrestling - Olympics: Day 11
RIO DE JANEIRO, BRAZIL - AUGUST 16: Cenk Ildem of Turkey competes against Alin Alexuc Ciurariu of Romania in the Men's Greco-Roman 98 kg Bronze final bout on Day 11 of the Rio 2016 Olympic Games at Carioca Arena 2 on August 16, 2016 in Rio de Janeiro, Brazil. (Photo by Sean M. Haffey/Getty Images)

Cea de-a 11-a zi a Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro nu a adus nicio medalie României. Alin Alexuc Ciurariu a obținut locul 5 la lupte la categoria 98 de kilograme, în timp de Ion Iulian Panait, la categoria 66 de kilograme, a fost eliminat în primul tur. România rămâne fără nicio medalie la gimnastică, după ce Andrei Muntean a ieșit pe locul 6 la paralele. La atletism, Alina Rotaru a ratat calificarea în finală. 

Wrestling - Olympics: Day 11
Foto: Gulliver/ Getty Images

Sportivul Alin Alexuc Ciurariu a luptat, marţi, pentru medalia de bronz a categoriei 98 de kilograme din cadrul concursului de lupte greco-romane de la Jocurile Olimpice. El a pierdut însă în fața turcului Cenk Idlem și s-a clasat pe locul 5. 

De asemenea, tot la lupte greco-romane, Ion Iulian Panait, a fost eliminat în primul tur la categoria de 66 de kilograme. 

Gimnastul Andrei Muntean, în vârstă de 23 de ani, a fost debutant la Jocurile Olimpice de la Rio şi s-a clasat, marţi, pe locul 6 în finală la paralele, fiind notat cu 15,600. Medalia de aur a fost câştigată de Oleg Verniaiev (Ucraina, 16,041), iar pe podium au mai urcat Danell Leyva (SUA, 15,900) şi David Belyavskiy (Rusia, 15,783).

La atletism, Alina Rotaru a luat startul în grupa A de calificare, iar prima săritură a fost de 16,40 metri. La cea de-a doua a ratat pragul, iar ultima a măsurat 16,38, astfel că s-a clasat pe doar pe locul 11 în grupa A, ratând calificarea în finala de 12, programată miercuri. 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri