Rio 2016 | Furtuna a anulat o competiţie, un tenismen a rămas blocat în lift 40 de minute

Data publicării:
Juan Martin Del Potro GettyImages-585823946

În laguna Rodrigo de Freitas vântul a suflat cu aproape 60 de kilometri pe oră. Suficient să ridice valuri înspumate şi să împiedice ieşirea în larg a oricărei ambarcaţiuni. Aşa că regata care ar fi trebuit să aibă loc acolo a fost amânată pentru a preveni accidentele. Doar că reprogramarea întrecerii depinde tot de vreme, un factor în faţa căruia organizatorii sunt neputincioşi.

Mario Andrada, purtător de cuvânt al comitetului de organizare: „Ne aşteptăm ca vântul să se mai domolească, dar trebuie să aşteptăm şi să vedem ce se întâmplă. Cred că schimbarea de temperatură, căldura şi soarele de ieri au influenţat vremea.”

Rafalele puternice au smuls mai multe panouri de pe faţada velodromului şi plasele de protecţie care acopereau exteriorul arenei unde se află bazinul olimpic. Au răsturnat şi mai multe posturi de observare din parcul olimpic, mese şi scaune amplasate în aer liber, dar şi panouri informative. Din fericire nimeni nu a fost rănit. De fapt, vremea nu le-a stricat deloc planurile spectatorilor şi nici nu s-au mai format cozile din prima zi a Jocurilor Olimpice. Entuziasmul şi buna dispoziţie au domnit printre cei care au ajuns în parcul olimpic.

„Este spectaculos, totul este atât de frumos. E un pic cam complicat să ajungi dintr-o parte în alta pentru că este foarte multă lume, dar locul este superb”.

„Mă simt minunat aici. Este prima dată când asist la Jocurile Olimpice şi este prima dată când vin la Rio de Janeiro, este un oraş incredibil.”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Pe de altă parte nu toată lumea a fost cruţată de neplăceri. Tenismenul argentinian Juan Martin Del Potro a rămas blocat 40 de minute într-un lift din cauza unei pene de curent. L-au salvat conaţionalii handbalişti care au relatat totul pe reţelele de socializare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri