VIDEO. Usain Bolt a „concurat” la proba de aruncare a suliței la Rio

Data publicării:
Athletics - Olympics: Day 14
RIO DE JANEIRO, BRAZIL - AUGUST 19: Gold medalist, Usain Bolt of Jamaica, poses on the podium during the medal ceremony for the Men’s 200m on Day 14 of the Rio 2016 Olympic Games at the Olympic Stadium on August 19, 2016 in Rio de Janeiro, Brazil. (Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)

Sprinterul Usain Bolt a încercat,sâmbătă, la Jocurile Olimpice de la Rio, altă probă decât cele pentru care este celebru, respectiv aruncarea suliţei. El a aruncat suliţa la 56 de metri, performanţă cu care dacă ar fi concurat la decatlon s-ar fi clasat pe acest segment pe locul zece, relatează News.ro

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Încercarea lui Bolt a avut loc în Stadionul Olimpic, iar jamaicanul a procedat ca sportivii specializaţi în această disciplină, mai întâi a îndemnat publicul să aplaude.

Aruncarea lui Usain Bolt este departe de performanţa campionului de la Rio Thomas Rohler - 90,3 metri, dar a fost mai bună decât a unor concurenţi de la decatlon, concurs care include şi proba de aruncare a suliţei.

Usain Bolt a câştigat la JO de la Rio titlurile la 100 de metri, 200 de metri şi 4x100 m, repetând performanţele pe care le-a înregistrat la precedentele două ediţii ale Olimpiadei.

Citiți și: 

GALERIE FOTO. „Fulgerul” Usain Bolt intră în istorie

Ellen DeGeneres, acuzată de rasism după ce a postat o fotografie cu Usain Bolt

Usain Bolt și Serena Williams, „Campionii campionilor în 2015” în ancheta L'Equipe

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri