Ryan Lochte s-a gândit să se sinucidă după JO de la Rio de Janeiro

Data publicării:
lochte-fb
FOTO: Facebook

Înotătorul american Ryan Lochte a recunoscut, marţi, într-un reportaj difuzat de ESPN, că s-a gândit să se sinucidă după Jocurile Olimpice din 2016, după ce a fost suspendat zece luni pentru că a minţit că a fost jefuit la Rio de Janeiro, informează L'Equipe.

lochte-fb
FOTO: Facebook

„După Rio, probabil am fost cea mai detestată persoană din lume. A fost momentul în care am plâns şi mi-am zis: <Dacă adorm şi nu mă voi trezi, cu atât mai bine>. Am fost aproape să-mi pun capăt zilelor. Poţi fi cel mai mare din istorie, dar imediat poate veni cel mai rău moment din toate timpurile”, a spus Lochte, potrivit News.ro.

Sportivul american a afirmat că şi-a regăsit optimismul şi se gândeşte la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020: „În 2013 m-am gândit să-mi închei cariera, mă simţeam uzat. Faptul că voi fi tată mi-a dat o nouă motivaţie. O nouă flacără s-a aprins şi este mai mare ca oricând".

Ryan Lochte, în vârstă de 32 de ani, a fost suspendat zece luni de Comitetul Olimpic American şi de federaţia americană ca urmare a scandalului falsului jaf de la Jocurile Olimpice de la Rio.

Lochte şi James Feigen au declarat că ei şi alţi doi colegi americani, Gunnar Bentz şi Jack Conger, au fost jefuiţi, la 14 august 2016, la Rio de Janeiro, de bărbaţi înarmaţi, îmbrăcaţi în poliţişti, în timp ce se întorceau cu un taxi în Satul Olimpic, după o petrecere.

Însă ancheta în acest caz a scos la iveală că nu a existat niciun jaf armat, cei patru vandalizând o benzinărie şi fiind obligaţi să plătească pagubele produse.

Acest scandal a produs un val de indignare în SUA la adresa lui Lochte. Mai multe companii au rupt contractele de sponsorizare cu multiplul campion olimpic.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri