Serena Williams este însărcinată

Data actualizării: Data publicării:
serena

Jucătoarea americană de tenis Serena Williams, care va reveni pe primul loc în clasamentul WTA de săptămâna viitoare, a postat, miercuri, o fotografie pe contul de Snapchat în care anunţa că este însărcinată în 20 de săpătămâni, dar a şters-o după câteva minute, informează Sports Illustrated.

foto serena

ACTUALIZARE.  Confirmare oficială. Serena Williams va aduce pe lume un copil la toamnă.

Câştigătoare a 23 de turnee de Grand Slam, record absolut în istoria tenisului feminin, Serena nu va mai juca anul acesta. Dar va reveni în 2018, a a anunțat o reprezentantă a sportivei. 

„Mă bucur să pot confirma că Serena Williams este însărcinată şi va naşte în această toamnă. Ea nu va mai juca în acest sezon, dar va reveni în 2018”, a declarat Kelly Bush Novak, agenta Serentei Williams, într-un e-mail trimis agenţiilor de presă din Statele Unite ale Americii.


Sportiva a postat o fotografie în care apare din profil într-un costum de baie galben şi în care are burta puţin rotunjită. La poză apare comentariul „20 de săptămâni”. După doar câteva minute, Serena William a şters postarea.

Williams, în vârstă de 35 de ani, este logodită şi urmează să se căsătorească cu Alexis Ohanian (33 de ani), co-fondatorul reţelei de socializare Reddit.

Serena Williams nu a mai jucat în circuitul WTA de la sfârşitul lunii ianuarie, după ce a câştigat Australian Open. Ea a obţinut al 23-lea titlu de Grand Slam din carieră şi a depăşit recordul stabilit de Steffi Graf, de 22 de titluri.

Jucătoarea americană nu a participat la turneele de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells şi Miami, anunţând că este accidentată la genunchi.

Sursa: News.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri