Simona Halep merge la Roland Garros. Anunțul sportivei după accidentarea suferită la gleznă

Data actualizării: Data publicării:
The Internazionali BNL d'Italia 2017 - Day Six
FOTO: Gulliver/GettyImages

După accidentarea suferită în finala Turneului WTA de la Roma, când a călcat strâmb și și-a rupt ligamentele la gleznă, Simona Halep a anunțat că va participa la Roland Garros, turneul de Grand Slam unde este considerată favorită la titlu.

The Internazionali BNL d'Italia 2017 - Day Six
FOTO: Gulliver/GettyImages

În urmă cu o săptămână, sportiva anunța pe contul său de Instagram că un RMN a arătat câteva ligamente rupte la nivelul gleznei, iar medicii îi dădeau șanse de 50/50 pentru participarea la turneul din Franța.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Luni, Simona Halep a postat o imagine pe Instagram, din timpul antrenamentelor, și și-a anunțat fanii că este pregătită pentru primul tur de la Roland Garros. 

Jucătoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numărul 3, va evolua în compania slovacei Jana Cepelova, locul 88 mondial, în primul tur la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri