Americanii o critică pe Simona Halep: „Să ia o pauză!”

Data publicării:
simona

Simona Halep are parte de un sezon reuşit, în care a câştigat deja trei titluri, dar a fost criticată de jurnaliştii americani, pentru că nu şi-a trecut încă în cont un turneu de Grand Slam şi pentru că nu face faţă meciurilor cele mai importante, scrie digisport.ro.

simona

„Simona Halep se învârte în jurul locului 5 şi încă nu a învins în meciurile cele mai mari. Poate e timpul pentru dinamica româncă să ia o pauză şi să îşi revizuiască atitudinea şi aşteptările”, a declarat Peter Bodo, cunoscutul jurnalist de la ESPN.

Simona Halep, jucătoarea cu cele mai multe victorii în 2016 după Angelique Kerber (54 pentru actualul număr unu mondial, 40 pentru româncă), este ca și calificată la Turneul Campioanelor de la Singapore.

Constănțeanca a decis în ultimul moment să nu joace turneul de la Tokyo, din această săptămână, și va reveni în circuit la Wuhan, competiție ce va debuta pe 25 septembrie și va fi transmisă în direct de Digi Sport.

Simona a câştigat trei turnee în 2016, Madrid, Bucureşti şi Montreal şi şi-a asigurat până în acest moment 3.146.587 dolari.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri