Cât de periculoasă este adversara Simonei din semifinalele Roland Garros

Data publicării:
2017 French Open - Day Eleven
PARIS, FRANCE - JUNE 07: Karolina Pliskova of The Czech Republic plays a backhand during ladies singles quarter finals match against Caroline Garcia of France on day eleven of the 2017 French Open at Roland Garros on June 7, 2017 in Paris, France. (Photo by Adam Pretty/Getty Images)

Ilie Năstase a declarat la Digi24 după victoria Simonei Halep că pentru ea e mai important să câştige turneul decât să fie numărul 1.

„E foarte important pentru ea asta, că nr. 1 mai e timp. Dacă nu iei Grand Slam la început şi pe al 2-lea şi pe al 3-lea, că asta e dorinţa fiecărui jucător de tenis - Grand Slam.
Nr. 1 vine.

Asta înseamnă încredere, să câştigi de la un set şi 5-2. Asta o să o ajute în următoarele meciuri pentru că ea luptă cu încredere”, a spus Ilie Năstase.

Referindu-se la partida contra ucrainiencei Elina Svitolina, Năstase a apreciat că a fost un meci foarte disputat.

În ceea ce priveşte adversara Simonei din semifinale - Karolina Pliskova – Năstase a descris-o drept o jucătoare foarte periculoasă.

„Din cele care au rămas acolo şi pe care Simona o să le întâlnească, Pliskova e cea mai periculoasă. Nu are un joc pe care să-l citeşti sau să-l înţelegi. Ea dă încet, apoi de trei ori repede, nimeni nu ştie.

Pe zgură riscă foarte mult pentru că ea nu-şi pregăteşte punctul, ea din prima vrea să dea unul câştigător şi atunci cred că o să facă mult mai multe greşeli”, a adăugat Ilie Năstase.

FOTO: Getty Images

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri