Ce i-a spus Vandeweghe antrenorului său, în timpul meciului, despre Halep

Data publicării:
Mutua Madrid Open - Day Six
Foto> Guliver/GettyImages

Simona Halep îşi continuă parcursul la Madrid, unde este deţinătoarea titlului. Românca s-a calificat entuziasmant în semifinale, după ce a învins-o fără emoţii pe Coco Vandeweghe, scor 6-1, 6-1, după doar o oră de joc.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Cu doar trei erori neforţate şi fără a-şi ceda vreodată serviciul, Halep nu i-a lăsat vreo şansă adversarei sale, care a asistat neputincioasă la marşul triumfal al Simonei spre semifinale.

Site-ul ubitennis.net scrie ce i-a spus americanca antrenorului său într-una dintre intervenții: „Lovește mingea că nici nu pot să returnez. Orice lovitură pare un as, pentru Dumnezeu. Mi-e rușine!”

Dacă în primul set Vandeweghe a dat cu racheta de pământ de mai multe ori, în setul doi, frustrarea s-a manifestat prin reprize de râs nervos.

La minutul 1:34 din video puteți vedea gestul americancei când a câștigat al doilea (și ultimul) game în partida cu Simona.

Citiți și:
Halep și-a aflat adversara din semifinale și ora la care joacă vineri

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri