Cupa Davis | Spania învinge România cu 4-1 și va juca în barajul pentru promovarea în Grupa Mondială

Data publicării:
tenis cluj sala polivalenta teren 1-1


LIVE VIDEO AICI, PENTRU ABONAȚII RCS & RDS

LIVE TEXT AICI


ACTUALIZARE 17:20 - Adrian Ungur a cedat în două seturi în fața lui Feliciano Pablo Carreno Busta, scor 3-6, 6-7, iar Spania a câștigat meciul de Cupa Davis cu scorul final de 4-1.

ACTUALIZARE 15:40 - Start în meciul dintre Adrian Ungur și Feliciano Lopez, ultimul din întâlnirea de Cupa Davis dintre România și Spania. 

ACTUALIZARE 15:20 - Agut s-a impus în fața lui Florin Mergea, înlocuitorul lui Marius Copil, accidentat, cu scorul de 6-4, 6-3, 6-2. Spania conduce România cu 3-1 și nu mai poate pierde victoria înaintea ultimului meci al întâlnirii de la Cluj-Napoca dintre Adrian Ungur și Feliciano Lopez.

ACTUALIZARE 13:05 - România a reintrat în meciul cu Spania din Cupa Davis, după victoria de sâmbătă de la dublu obținută de Horia Tecău și de Florin Mergea. Din păcate, pentru meciul decisiv, de duminică, cu Roberto Bautista Agut, Andrei Pavel, căpitanul nejucător, nu a mai putut conta pe Marius Copil.

Copil s-a accidentat la abdomen, astfel că nu știe exact când va putea reveni în circuit. Într-un interviu ÎN DIRECT și în EXCLUSIVITATE, acordat în cadrul emisiunii ”Așii Tenisului”, Marius Copil a oferit detalii despre accidentare și a spus și cine i-a luat locul în echipă.

„Din păcate, am o ruptură musculară la abdomen, de aproape doi centimetri! La prima oră a zilei de duminică ne-am adunat cu toții în camera mea de hotel și am decis că nu mai pot continua. Florin Mergea este cel care mă va înlocui”, a spus Copil la Digi Sport.

Duminică sunt programate ultimele două jocuri. De la ora 13:00, în direct la Digi Sport 1, Marius Copil îl înfruntă pe Roberto Bautista Agut, joc urmat de duelul dintre Adrian Ungur şi Feliciano Lopez.  

În Sala Polivalentă din Cluj-Napoca se desfășoară, în perioada 15-17 iulie, meciul de tenis dintre România și Spania, în cadrul Cupei Davis, Grupa I Europa/Africa, turul 2. Învingătoarea din această întâlnire va susține un baraj pentru promovarea în Grupa Mondială a Cupei Davis.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri