Djokovici i-ar putea „fura” Simonei Halep antrenorul

Data publicării:
simona

Antrenorul Simonei Halep, Darren Cahill, a evitat să comenteze pe marginea încetării colaborării dintre Novak Djokovic şi Boris Becker şi zvonurile care susţin că australianul ar urma să lucreze în viitor cu sârbul, care a pierdut poziţia de lider mondial în finalul acestui an, scrie digisport.ro.

simona
Foto: Guliver/GettyImages

„Cred că el şi Boris Becker au avut o colaborare foarte bună. Şase turnee de Grand Slam câştigate în trei ani arată că a fost o relaţie de succes. Becker a contribuit ca Djokovic să fie mai puternic mental, fizic. Dar Boris a spus că e suficient, iar eu nu pot comenta mai departe”, a declarat Cahill, care a participat la antrenamentul deschis susţinut de Simona Halep la complexul olimpic Izvorani.

Deşi presa internaţională îl consideră pe Cahill unul dintre posibilii succesori ai lui Boris Becker, Halep nu are emoţii din acest punct de vedere.

„Nu am treabă cu Djokovic şi cu niciun alt sportiv. Relaţia noastră este foarte bună, este solidă şi am o echipă foarte bună. Cu siguranţă voi merge în continuare la fel”, a precizat Halep.

În ceea ce priveşte pregătirea noului sezon al Simonei, Cahill se arată cel puţin la fel de optimist ca eleva sa.

„Cred că Simona este într-un stadiu foarte bun, s-a antrenat bine timp de două săptămâni şi jumătate înaintea sezonului viitor. Joacă şi se simte bine. O schimbare mare faţă de anul trecut, când era chinuită de un virus. Fizic se simte puternică, a jucat mult tenis şi totul a mers bine până acum.

Îmi place aici de fiecare dată când vin, este o ţară frumoasă. Ne-am antrenat şi la Braşov, la altitudine, apoi am revenit la Bucureşti şi ne-am antrenat bine şi aici”, a declarat australianul care i-a mai pregătit pe Lleyton Hewitt sau Andre Agassi.

Toate meciurile Simonei Halep de la Shenzen vor fi ÎN DIRECT la Digi Sport.

Din 2017 vor fi 56 de turnee WTA, inclusiv cel de la Shenzen: 23 de turnee Premier și 33 de turnee International, toate transmise EXCLUSIV de Digi Sport pentru următorii cinci ani.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri