FedCup: România va întâlni Marea Britanie în barajul pentru Grupa Mondială II

Data actualizării: Data publicării:
fed cup echipa de tenis fete

România va întâlni, pe teren propriu, Marea Britanie, în barajul pentru menţinerea/retrogradarea în/din Grupa a II-a Mondială a Cupei Federaţiei, s-a stabilit în urma tragerii la sorţi efectuate, marţi, la Londra, la care formaţia tricoloră a fost cap de serie.

fed cup echipa de tenis fete

Cele mai importante jucătoare britanice sunt Johanna Konta, locul 10 WTA, Heather Watson, locul 72 WTA, şi Naomi Broady, locul 103 WTA.

Partidele vor avea loc la 22 şi 23 aprilie.  Confruntarea se va desfășura în țara noastră, întrucât România a fost prima echipă extrasă din urnă. Rămâne de văzut și care va fi orașul în care se vor disputa partidele contra britanicelor.

Este bine pentru noi că jucăm acasă, dar puteam să întâlnim şi adversare mai accesibile. Marea Britanie este un adversar dificil, au o jucătoare de Top 10, dar eu sunt convins că în România, cu toate fetele sănătoase şi apte de joc, noi avem prima şansă. Dar, repet, nu va fi uşor”, a spus Ilie Năstase.

România a ajuns la baraj după ce a pierdut, duminică, întâlnirea cu Belgia, cu scorul 1-3. Marea Britanie a ajuns în play-off după ce a jucat în Grupa I a Zonei Euro-africane. 

Celelalte întâlniri din baraj sunt:

  • Serbia - Australia;
  • Taiwan - Italia;
  • Canada – Kazahstan.

Sursa: News.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri