FOTOGALERIE. Momente tensionate la meciul Konta-Cîrstea din Fed Cup

Data actualizării: Data publicării:
170422_FEDCUP_ILIE_NASTASE_11_INQUAM_PHOTOS_George_Calin
Foto: Inquam Photos / George Călin

Scandal neobişnuit în tenis, sâmbătă, la Constanţa. Partida România - Marea Britanie din Fed Cup a fost întreruptă. Căpitanul nejucător Ilie Năstase a fost evacuat de pe teren, iar spectatorii i-au adresat vorbe grele britanicei Johanna Konta, iar aceasta a părăsit terenul în lacrimi. Urmăriți aceste momente într-o galerie foto, realizată cu imagini de la Inquam Photos / Fotoreporter: George Călin. (click pe prima fotografie pentru a le vedea pe toate celelalte)

170422_FEDCUP_ILIE_NASTASE_01_INQUAM_PHOTOS_George_Calin
170422_FEDCUP_ILIE_NASTASE_01_INQUAM_PHOTOS_George_Calin

Înaintea celui de-al patrulea game din confruntarea Sorana Cîrstea - Johanna Konta, Ilie Năstase a fost evacuat din arenă. Căpitanul nejucător al tricolorelor a protestat la decizia arbitrului de scaun, apoi a fost dat afară din cauza comportamentului nepotrivit. Ilie Năstase intrase în atenţia Federaţiei Internaţionale de Tenis încă de ieri, după un comentariu din timpul conferinţei de presă interpretat ca fiind rasist.

În cele din urmă, jocul dintre Sorana Cîrstea şi Johanna Konta a fost întrerupt. Britanica a acuzat comportamentul publicului de la Mamaia şi a părăsit terenul în lacrimi. Întreruperea a fost de zece minute, iar după ce a revenit în teren, Johanna Konta a câștigat fără probleme partida cu Sorana Cîrstea cu 6-2, 6-3.

Citiți și: 

Ilie Năstase, anchetat de șefii tenisului mondial. Tensiune la Fed Cup

CTP: Johanna Konta e labilă psihic, decizia întreruperii meciului nu e normală

CTP, despre scandalul Năstase: Problema e cu simțul umorului la englezi

Reacția lui Ilie Năstase la acuzațiile care i se aduc: Îi dau în judecată

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri