Halep - Krejcikova 2-1. Simona s-a calificat în optimi după ce a câștigat seturile 2 și 3 în forță

Data publicării:
simona halep wimbledon GettyImages-543311402-1

 Foto: Gulliver/GettyImages

LIVE TEXT AICI


Jucătoarea Simona Halep, locul 5 WTA şi cap de serie numărul 1, a învins-o, marţi, cu scorul de 3-6, 6-1, 6-1, pe sportiva cehă Barbora Krejcikova, locul 200 WTA, venită din calificări, în turul I al turneului BRD Bucharest Open, scrie News.ro.

Halep a acuzat schimbarea suprafeţei de joc, trecând pe zgură după ce recent a evoluat pe iarbă, la Wimbledon. Ea a început greu, cu lovituri necalibrate, cu greşeli, având în faţă o adversară tenace, cu un bagaj tehnic de lovituri destul de bogat. 

Krejcikova a început mai bine şi a avut un break în ghemul al doilea şi două mingi de 4-0. Halep le-a anulat, a echilibrat partida, dar nu s-a putut opune pierderii primului set, scor 3-6, după 44 de minute.

Simona Halep şi-a dat apoi drumul la joc, şi-a ridicat nivelul de concentrare şi diferenţa de valoare şi-a spus cuvântul. Până la final a mai cedat doar două ghemuri, ambele pe propriul serviciu. După două seturi încheiate cu acelaşi scor 6-1 şi după o oră şi 43 de minute, românca a ajuns în turul al doilea la turneul pe care l-a câştigat la ediţia inaugurală, în 2014.

În faza următoarea, ea va evolua cu Isabella Şinikova, locul 156 WTA, de asemenea venită din calificări. Bulgăroaica a învins-o, în prima manşă, cu 6-2, 3-6, 6-3, pe Katerina Kozlova din Ucraina, locul 95 WTA.


ACTUALIZARE 22:05 - Halep - Krejcikova 3-6; 6-1; 6-1. Game, set și meci Halep! Simona încheie disputa cu un break obținut la avantaje și avansează în optimile de finală ale turneului de la București.

ACTUALIZARE 21.30 - După ce a pierdut primul set cu 3-6, Halep a revenit în forță și a câștigat setul 2 cu 6-1.


Simona Halep a avut timp şi de distracţie înainte de debutul de la BRD Bucharest Open. Românca de pe locul 5 WTA a încins o partidă de fotbal tenis cu oamenii din staff-ul ei, iar miza a fost una specială: câştigătorul a primit un cheesecake, anunţă contul de Facebook Simona Halep Band.

Simona a făcut echipă cu kinoterapeutul Dragoş Ciauş, iar de cealaltă parte a fileului s-au aflat hitting partener-ul Radu şi antrenorul Daniel Dobre. Halep a arătat abilităţi fotbalistice, dar echipa ei s-a recunoscut învinsă.

Citiți și: 
Niculescu a învins-o pe Mitu, iar Țig a trecut de Mincă. Ruse, eliminată de Sevastova


Turneul BRD Bucharest Open este dotat cu premii totale de 226.750 dolari și este transmis ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE pe Digi Sport 2.

În 2017, vor fi 56 de turnee WTA: 23 de turnee Premier și 33 de turnee International, toate transmise EXCLUSIV de Digi Sport pentru următorii 5 ani.





Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri