Halep nu a vrut să vorbească despre accidentarea de la genunchi

Data actualizării: Data publicării:
halep genunchi

Simona Halep nu a dorit să vorbească despre accidentarea suferită la genuinchiul stâng, în conferinţa de presă susţinută după eliminarea de la Turneul Campioanelor. Ea se declară mulţumită de jocul ei din meciul cu Dominika Cibulkova şi spune că din puncte de verde psihic a putut lupta până la capăt, scrie News.ro.

halep genunchi
Foto: Guliver/GettyImages

„Genunchiul este ok, nu vreau să vorbesc de el. Cred că ea a jucat bine cu lovitura de dreapta, a dominat meciul. Cred că ea a văzut că reverul meu nu e foarte bun astăzi, din cauza piciorului, nu îmi era uşor să împing. A jucat bine azi, a dominat şi a lovit toate minigile, astfel că a meritat să câştige. Eu cred că am stat prea în spate, ar fi trebuit să variez mai mult loviturile, să joc cu unghiuri mai deschise, să o fac să alerge. Am încercat, dar nu a fost suficient să câştig meciul sau să câştig al doilea set. Psihic, am luptat până la capăt. Sunt mulţumită de cum a decurs jocul, dar nu sunt fericită pentru că am pierdut. Am fost aproape, este dificil şi dezamăgitor, dar aşa e viaţa şi trebuie să o iau ca atare. Totuşi nu sunt foarte dezamăgită că nu m-am calificat. Am venit aici şi am dat totul, asta e tot ce am putut la acest turneu şi abia aştept anul viitor. Turneul acesta a fost un bonus pentru mine, la mijlocul sezonului spuneam că nu o să mă calific, eram foarte departe după patru luni. După ce m-am calificat am spus că e un bonus şi trebuie să dau tot ce am. Nu am fost suficient ca să mă calific în semifinale, dar a fost o bună experienţă, a treia oară consecutiv aici, aşa că e un lucru bun şi nu sunt supărată că am pierdut. E greu, dar nu se schimbă nimic”, a declarat Halep.

Întrebată cum vede desfăşurarea în continuare a turneului, românca a răspuns: „Kuzneţova este pe val. Am văzut meciul ei de aseară şi mi s-a părut incredibilă. Vine de la Moscova, unde a făcut o treabă bună şi la fel face şi aici. O văd câştigând, sper că are suficientă putere să o facă. Dar toată lumea joacă bine aici, aşa cum am spus şi la începutul turneului, orcine poate câştiga. Vezi că fiecare învinge pe cineva. Şi Kerber are o bună şansă de a câştiga. Cred că turneul e în continuare deschis.”

Simona Halep, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 3, a fost învinsă, joi, cu scorul de 6-3, 7-6 (5), de jucătoarea Dominika Cibulkova, locul 8 WTA şi cap de serie numărul 7, în etapa a treia a Grupei Roşii de la Turneul Campioanelor. Accidentată la genunchi, Halep părăseşte competiţia de la Singapore, însă românca a luptat până la ultima picătură de energie pentru a obţine măcar un set.

Anterior, ea a învins-o pe americanca Madison Keys, cu 6-2, 6-4, şi a fost învinsă de germana Angelique Kerber, cu 6-4, 6-2.

Halep va primi pentru participarea la ediţia din acest an a competiţiei de la Singapore un premiu de 304.000 de dolari şi 500 de puncte WTA. Acesta a fost ultimul turneu din acest an pentru jucătoarea de pe locul 4 WTA.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri