Halep - Schiavone 6-1, 6-1. Simona merge în turul trei la Wimbledon. Niculescu s-a calificat în turul doi, iar Cîrstea și Copil au fost eliminați

Data publicării:
simona

Partida dintre HALEP și SCHIAVONE poate fi urmărită LIVE TEXT AICI!

Abonații RCS & RDS pot urmări meciul LIVE VIDEO AICI!


ACTUALIZARE 15:50 - VICTORIE Halep! Românca a învins-o cu 6-1, 6-1 pe Schiavone și merge în turul trei la Wimbledon.

Simona a fost de neoprit în primul set, pe care l-a dominat autoritar şi în care nu i-a oferit adversarei prea multe şanse, în urma unui joc variat. Halep a fost foarte bună la retur şi s-a impus în 32 de minute cu 6-1.

În setul doi, Schiavone nu a mai părut deloc conectată la joc şi românca a dispus cu un scor identic cu cel din primul set - 6-1.


ACTUALIZARE 14:25 - NICULESCU - Krunic 6-1, 6-4. Game, set, meci, Niculescu! Monica se impune în două seturi în faţa adversarei din Serbia. Partida a durat o oră şi 7 minute.

În faza următoare, Niculescu va evolua cu învingătoarea din partida dintre Timea Bacsinszky (Elveţia), locul 11 WTA şi cap de serie numărul11 - Luksika Kumkhum (Thailanda), locul 169 WTA, venită din calificări.

Anul trecut, Monica a ajuns până în faza optimilor de finală pe iarba londoneză.

România are două jucătoarea în turul al doilea al Grand Slam-ului din capitala Marii Britanii. În această fază, Simona Halep, locul 5 WTA şi cap de serie numărul 5, o va întâlni, tot joi, pe italianca Francesca Schiavone, locul 111 WTA.

Calificarea în manşa a doua este recompensată la turneul de la All England Club cu un premiu de 50.000 de lire sterline şi cu 70 de puncte WTA.


ACTUALIZARE 14:05 - Copil - Pouille 4-6, 6-4, 4-6, 1-6. Game, set, meci, Pouille! Marius pierde meciul în patru seturi, în două ore şi şase minute.


Ploaia a întrerupt meciul lui Marius Copil cu francezul Lucas Pouille, la scorul de 1-0 în setul trei pentru francez. Fiecare jucător și-a trecut în cont un set. Partida din turul 1 va fi reluată joi, ca şi toate celelalte dispute de pe terenurile neacoperite.

Programul românilor care evoluează în ziua a patra

Monica Niculescu - Aleksandra Krunic - terenul 15, ora 13:00

Marius Copil - Lucas Pouille - terenul 17, ora 13:00, în direct la Digi Sport 2

Simona Halep - Francesca Schiavone - terenul 2, nu înainte de ora 14:30, în direct la Digi Sport 2

Tecău / Rojer - Marray / Shamasdin - terenul 6, de la ora 20:30, în direct la Digi Sport 2.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri