Halep - Schmiedlova, în primul tur la Wimbledon. Programul româncelor la Wimbledon, turneu transmis de Digi Sport

Data publicării:
simona halep GettyImages-479046456

Foto: Gulliver/GettyImages

Halep şi Schmiedlova se vor întâlni în premieră. Jucătoarea din Constanţa se află pe partea de tablou a Garbinei Muguruza (Spania), cap de serie numărul 2 şi locul 2 WTA, pe care ar putea-o întâlni în semifinale, iar în sferturi de finală ar putea să evolueze cu Angelique Kerber (Germania), cap de serie numărul 4 şi locul 4 WTA.

Cîrstea şi Kvitova, favorită 10, s-au întâlnit până acum de şase ori, jucătoarea din Cehia conducând cu 4-2. Kvitova a câştigat turneul de la Wimbledon în 2011 şi 2014.

Irina-Camelia Begu, cap de serie numărul 25 şi locul 27 WTA, o va întâlni, în runda inaugurală, pe Carina Witthoeft (Germania), locul 109 WTA. Begu conduce cu 2-0 în meciurile directe.

Patricia Maria Ţig, locul 100 WTA, va juca împotriva italiencei Sara Errani, locul 22 WTA, acesta urmând a fi prima lor întâlnire.

Monica Niculescu, locul 47 WTA, va evolua în primul tur cu o jucătoare venită din calificări.

Pe tabloul masculin de la Wimbledon ar putea ajunge şi Marius Copil, locul 174 ATP, care îl va întâlni, vineri, în ultimul tur al calificărilor, pe italianul Thomas Fabbiano, cap de serie 8 în calificări şi locul 114 ATP.

Meciurile de pe tablourile principale ale celui de-al treilea Grand Slam din acest an încep luni.


Turneul de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului, se desfășoară în perioada 27 iunie - 10 iulie, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE pe Digi Sport.

În 2017, vor fi 56 de turnee WTA: 23 de turnee Premier și 33 de turnee International, toate transmise EXCLUSIV de Digi Sport pentru următorii 5 ani.


Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri