Haz de necaz. Organizatorii de la Roland Garros i-au făcut o „ofertă” acoperişului de la Wimbledon

Data publicării:
574c1a0095f9cf306f980930

„Nu ne-ar strica un acoperiş”, a declarat ironic, săptămâna trecută, Guy Forget, directorul turneului de tenis de la Roland Garros, în timp ce meciurile continuau să fie perturbate din cauza ploii.

Noul şef al Internaţionalelor de tenis ale Franţei, numit în februarie după demiterea lui Gilbert Ysern, a subliniat necesitatea ducerii la bun sfârşit a lucrărilor de extindere a arenei de la Roland Garros, pentru a se echipa arena centrală cu un acoperiş şi a se "descongestiona" aleile în cazul intemperiilor, scrie digisport.ro.

Azi, organizatorii au făcut haz de necaz şi au postat, pe contul oficial de Twitter al Roland Garros, o „ofertă de muncă” pentru acoperişul de la Wimbledon (Wimbledon Roof, care, la rândul său, are cont oficial de Twitter).

„Ofertă de muncă - Roland Garros

30 mai 2016

Dragă acoperiş de la Wimbledon,

Ploaia ne-a stricat petrecerea aproape o săptămână, aici, la Roland-Garros. Ni s-a mai întâmplat şi înainte, dar ploile au fost destul de dese în acest an.

În consecinţă, am dori să-ţi oferim un contract pe o săptămână, pentru a te pregăti de Wimbledon. Programul va fi de la 12AM la 10PM, până duminică.

De asemenea, mesele sunt incluse, şi când spunem mese ne referim la căpşuni cu frişcă în fiecare zi.

Dacă vrei să accepţi oferta noastră, al tău Andy Murray te va întâmpina personal mâine, înaintea meciului din sferturile de finală contra jucătorului nostru Richard Gasquet.

Te rugăm să ne informezi dacă ai întrebări sau nelămuriri.

Cu sinceritate,

Ploiosul şi umedul Roland-Garros”, se arată în mesajul postat pe contul de Twitter al Roland Garros (foto jos). Ulterior, francezii au şters postarea.

Terenul Central de la Wimbledon (15.000 de locuri) beneficiază de un acoperiş retractabil încă din 2009, iar din 2019 şi Terenul numărul 1 (11.500 de locuri) va beneficia de această facilitate.

A 130-a ediţie a turneului de la Wimbledon se va disputa între 27 iunie şi 10 iulie şi va fi transmisă în direct la Digi Sport.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri