Irina Begu după meciul cu Mattek-Sands: Ea a jucat altfel, a făcut antijoc

Data publicării:
begu-1

Foto: Gulliver/GettyImages

Am jucat şi la Charleston anul acesta cu ea, este a cincea oară când o întâlnesc, a fost greu, mai ales că a fost primul tur. Ea efectiv a jucat altfel, a făcut antijoc, ea foarte rar dă cu reverul slice. Tactica mea a fost alta, dar mă bucur că am putut juca bine în setul doi şi trei, a declarat Begu la Eurosport, intervievată de Ilie Năstase. 

Irina-Camelia Begu, locul 28 WTA şi cap de serie numărul 25, a învins-o, luni, cu scorul de 5-7, 6-1, 6-3, pe americanca Betanie Mattek-Sands, locul 86 WTA, şi s-a calificat în turul al doilea al turneului de la Roland Garros.

În faza următoare, Begu, 25 de ani, va evolua în premieră cu jucătoarea Coco Vandeweghe (SUA), locul 43 WTA, care a depăşit-o, cu scorul de 6-4, 3-6, 6-3, pe Naomi Broady (Marea Britanie), locul 79 WTA.

Calificarea în manşa secundă este recompensată la Roland Garros cu un premiu de 60.000 de euro şi cu 70 de puncte WTA. Numărul 2 al României are drept cea mai bună performanţă la French Open calificarea în turul al treilea, reuşită anul trecut.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri