Kerber, nr. 1 mondial, învinsă de Kvitova la Wuhan

Data actualizării: Data publicării:
2016 US Open - Day 7

Jucătoarea de tenis Angelique Kerber a fost învinsă, miercuri, de Petra Kvitova (Cehia), cap de serie numărul 14 şi locul 16 WTA, în optimile de finală ale turneului de categorie Premier 5 de la Wuhan (China), aceasta fiind prima înfrângere a germanei în calitate de lider al clasamentului mondial, scrie News.ro.

2016 US Open - Day 7
Foto: Guliver/GettyImages

Kvitova s-a impus cu scorul de 6-7 (10), 7-5, 6-4, după trei or eşi 20 de minute.

În sferturile de finală, Petra Kvitova o va întâlni pe Johanna Konta (Marea Britanie), favorită 11 şi locul 13 WTA, care a trecut, cu scorul de 7-5, 7-6 (6), de Carla Suarez Navarro (Spania), cap de serie numărul 7 şi poziţia a opta în ierarhia mondială.

Învingătoarea dintre Kvitova şi Konta ar putea să o întâlnească în semifinale pe Simona Halep, a patra favorită a competiţiei şi locul 5 WTA, dacă aceasta va trece în sferturile de finală de Madison Keys (SUA), cap de serie numărul 8 şi poziţia a noua în clasamentul mondial.

Într-un alt meci din optimile de finală, Svetlana Kuzneţova (Rusia), a noua favorită a competiţiei şi locul 10 WTA, a învins-o, cu scorul de 6-2, 6-2, pe Venus Williams (SUA), cap de serie numărul 6 şi poziţia a şaptea în ierarhia mondială.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri