Legendele tenisului o felicită pe Halep

Data actualizării: Data publicării:
2017 China Open - Day 8 - Semi-Finals
Foto: Guliver/GettyImages

Zeci de nume mari ale sportului alb o felicită pe Simona Halep pentru performanţele ei de la Beijing. Legende ale tenisului precum Chris Evert sau Boris Becker spun că se aşteptau la ascensiunea Simonei pe prima poziţie a clasamentului mondial.

Pe lângă un buchet de trandafiri de ţinut minte, în forma cifrei unu, Simona a primit mii de mesaje de felicitare pe reţelele sociale. Antrenorul ei, Darren Cahill, a scris pe Twitter că Simona este o mare jucătoare şi că a trăit o zi de ţinut minte pentru totdeauna. Pentru Cahill este al treilea număr unu mondial pe care îl antrenează, după Andre Agassi şi Lleyton Hewitt.

Fostele legende ale tenisului nu au fost nici ele zgârcite cu aplauzele. Boris Becker a scris că se aștepta ca Simona să devină numărul 1 mondial. Legendara jucătoare americană Chris Evert crede că Halep merită din plin titlul, iar felicitări au venit şi de la Mary Pierce.

Citiți și:
Ce scrie presa străină după finala pierdută de Halep din postura de viitor număr 1

Colegele Simonei din circuit au fost şi ele fair-play. Franţuzoaica Alizé Cornet, numărul 37 mondial, a scris pe Twitter că se bucură mult pentru că Halep este favorita ei.

Darren Cahill: O mare jucătoare. O tânără minunată. Bravo, Simo! O zi pe care o voi ține minte întotdeauna!

Chris Evert: Multe felicitări Simonei Halep pentru că a ajuns pe primul loc. Drumul a fost greu, e binemeritat.

Boris Becker: Felicitări, Simona Halep, pentru numărul 1 în tenisul feminin! O așteptam demult... antrenată de Darren Cahill.

Mary Pierce: Felicitări, Simona Halep, ție și echipei tale!

Shelby Rogers: Ce imagine frumoasă! Felicitări, Simona Halep!

Alize Cornet: Tocmai am aterizat și ce văd? Avem un nou număr 1 și, apropo, este favorita mea. Bravo, Simona Halep!

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri