Halep s-a calificat în turul 3 la Wimbledon. Și-a aflat adversara

Data actualizării: Data publicării:
simona
Foto: Guliver/GettyImages

Simona Halep a învins-o în această seară pe Beatrizei Haddad Maia. Partida s-a încheiat la 7-5, 6-3, după o oră şi 27 de minute. În turul următor, Halep va juca împotriva chinezoaicei Shuai Peng, care a trecut în două seturi, scor 6-2, 6-2, de Carla Suarez Navarro. 

simona
Foto: Guliver/GettyImages

ACTUALIZARE - Chinezoaica Shuai Peng, locul 37 WTA, a învins-o, miercuri, cu scorul de 6-2, 6-2, pe spaniola Carla Suarez Navarro, locul 27 WTA şi cap de serie numărul 25, calificându-se în turul al treilea al turneului de la Wimbledon, fază în care va evolua în premieră cu Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2.

ACTUALIZARE 22.27. Simona Halep s-a calificat în turul 3 la Wimbledon, după ce a învins-o pe Haddad Maia cu 7-5, 6-3.

ACTUALIZARE  21:42, Halep - Haddad Maia 7-5. SET, SIMONA! Românca s-a dezlănţuit în finalul setului, reuşind să câştige patru game-uri consecutive. Ultimul, la 0. Constănţeanca a depăşit începutul nesigur de meci şi a preluat controlul, confirmându-şi deocamdată statutul de favorită. 47 de minute a durat primul set. 

LIVE TEXT, AICI

Partida este a treia programată miercuri, după Nishikori - Stakhovsky şi Wang - Venus.

Begu a fost prima jucătoare care a evoluat în turul al doilea dintre cele patru românce prezente în această fază. Ea s-a înclinat după un meci care a durat două ore şi 13 minute. Irina-Camelia Begu, locul 69 WTA, a fost învinsă, miercuri, cu scorul de 7-6 (3), 2-6, 6-3, de croata Ana Konjuh, locul 29 WTA şi cap de serie numărul 27, în turul al doilea al turneului de la Wimbledon.

Ana Bogdan o va întâlni în premieră pe Caroline Garcia, pe Terenul 18. Partida va începe nu mai devreme de ora 19:30, şi va fi LiveScore pe digisport.ro, fiind a patra programată, după Cibulkova - Brady, Basilashvili - Querrey şi Johnson - Albot.

Totul despre adversara Simonei

Locul 96 WTA, Haddad Maia a învins-o în două seturi, 6-4, 6-2, după o oră şi cinci minute, pe Laura Robson din Marea Britanie, locul 188 în clasamentul mondial.

Simona Halep și Beatriz Haddad Maia (21 de ani) se vor întâlni în premieră. Precedentul turneu de Grand Slam la care Haddad Maia a participat a fost Roland Garros. Venită din calificări pe zgura franceză, jucătoarea din Brazilia a fost învinsă în primul tur de către rusoaica Elena Vesnina în 3 seturi.

Beatriz Haddad Maia e o jucătoare de profilul Jelenei Ostapenko, letona care a învins-o în ultimul act de la Paris, după trei seturi disputate. Brazilianca de 21 de ani are 1,84 metri şi un stil asemănător cu al campioanei de la Roland Garros.

Astfel, în meciul din primul tur cu Laura Robson, 6-4, 6-2, Beatriz a reuşit 15 lovituri direct câştigătoare, înregistrând şi 14 greşeli neforţate. Ea a câştigat 40% dintre punctele disputate pe serviciul adversarei (21 din 53).

Digi Sport transmite din acest an şi până în 2022 55 de turnee WTA pe sezon, ÎN DIRECT și în EXCLUSIVITATE.


Transmisiuni Digi Sport

  • Supercupa României, Viitorul - Voluntari, e în direct duminică, 09.07, la ora 21:00, pe Digi Sport 1
  • Formula 1: Cursa din Marele Premiu al Austriei e duminică, 9 iulie, ora 15:00, pe Digi Sport 1

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri