Irina Begu, eliminată în sferturi la Charleston

Data actualizării: Data publicării:
begu
Foto: Guliver/GettyImages

Aventura Irinei Begu (26 de ani, locul 33 WTA) la turneul de la Charleston s-a încheiat în faza sferturilor de finală. Vineri, sportiva din România a pierdut în fața Dariei Kasatkina (19 ani, locul 42 WTA, Rusia), scor 4-6, 1-6 și a părăsit întrecerea din SUA.

begu
Foto: Guliver/GettyImages

Sportiva noastră a început excelent și a condus cu 2-0 în primul set, dar adversara din Rusia și-a revenit și a câștigat 4 game-uri la rând. Irina Begu a reușit să egaleze, dar nu a putut ține ritmul și Kasatkina s-a impus cu 6-4, scrie digisport.ro.

În partea a doua, serviciul Irinei nu a funcționat deloc. A câștigat un singur game, pe serviciul adversarei, care în schimb a făcut patru break-uri și a închis meciul cu un categoric 6-1 în setul secund.

LIVE TEXT, AICI

LIVE VIDEO, AICI, EXCLUSIV pentru abonații RCS & RDS


 

Irina Begu continuă turul de forţă la Charleston. Va juca în această seară, în direct la Digi Sport 2 de la ora 20:00, al patrulea meci în patru zile la turneul WTA din Carolina de Sud, de categorie Premier, scrie digisport.ro.

Românca o va înfrunta în sferturile de finală pe rusoaica Daria Kasatkina, a 42-a în clasamentul WTA, nouă poziţii mai jos decât Begu, aflată pe 33.
Pentru a doua zi la rând, Begu va disputa primul meci al zilei la Charleston.

Va fi a cincea confruntare directă dintre Irina Begu (26 de ani) şi Daria Kasatkina (19 ani), a treia din acest an.

Rusoaica are avantaj de 3-1 la meciurile directe, toate disputate din 2015 încoace. Kasatkina s-a impus în primul duel, în optimile ediţiei din 2015 a turneului de la Moscova.

Begu s-a revanşat anul trecut, tot în optimi la Roma, însă a fost învinsă în ambele confruntări din acest an: la Brisbane şi Doha, de fiecare dată în 16-imi.

Românca se află la a treia calificare consecutivă în sferturi la Charleston.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri