Halep, în turul al doilea la Washington. A învins-o pe Stephens cu 7-6, 6-0

Data actualizării: Data publicării:
simona halep shutterstock
Foto: Shutterstock

Organizatorii de la Washington au anunțat ora de începere a partidei dintre Simona Halep și Sloane Stephens din turul întâi al turneului american, scrie digisport.ro.

simona halep shutterstock
Foto: Shutterstock

LIVE VIDEO, AICI, pentru abonații RCS & RDS

LIVE TEXT, AICI

ACTUALIZARE. Simona Halep a învins-o pe Sloane Stephens în două seturi, scor 7-6, 6-0, și se califică în turul al doilea al turneului de la Washington.


ACTUALIZARE. Halep a câștigat primul scor la tiebreak.


ACTUALIZARE. A început partida dintre Simona Halep și Sloane Stephens.


Duelul care va fi transmis în direct de Digi Sport 2 va începe la 20:50 (ora României) și va fi primul de pe terenul central de la Rock Creek Tennis Center.

Americanca încearcă să revină la forma care a dus-o până pe locul 11 WTA, în 2013, după o serioasă accidentare la piciorul stâng. Sportiva de 24 de ani a jucat doar un meci din august 2016, la ultima ediţie a turneului de la Grand Slam de la Wimbledon.

Halep nu trebuie, însă, să se aştepte la un meci uşor. Scorul întâlnirilor directe este de 3-2 pentru româncă, ultimul duel având loc tot pe hard, în 2015, când constănţeanca de 25 de ani s-a impus cu 6-1, 7-5.

„Merg acolo să văd cum joc pe hard şi apoi să joc la turneele mai mari”, a declarat Halep, la plecarea spre capitala Statelor Unite.

Pentru românca de 25 de ani, acesta este primul meci de la înfrângerea din sferturile de la Wimbledon cu Johanna Konta, cea care i-a „furat” șansa de a ajunge numărul unu mondial.


Transmisiuni Digi Sport:

  • Tenis WTA Washington: Halep - Stephens (20:50, Digi Sport 2) 
  • Campionatul Franţei începe în weekend la Digi Sport! Primul meci e vineri: Monaco - Toulose, de la 21:45

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri